Yorumları: 16,711
Konuları: 238
sinan rast gele gönlündeki balığı alırsın.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ne güzel demişsin sinancım.ama lüfer her yeme gelmez.birde borukurdu ve tavuk göğsüne hiç ihtimal veremiyorum.diğer balıklar olur ama.rasgelsin kardeşim.
Yorumları: 620
Konuları: 41
hayırlısı diyelim , Biraz açılsanız,, deniz dogru.. imkan varsa.. bende yok gerçi ama sizde olabilir..muhtemelen balık tutarsınız..
Yorumları: 23
Konuları: 4
yycolak yazdı:ne güzel demişsin sinancım.ama lüfer her yeme gelmez.birde borukurdu ve tavuk göğsüne hiç ihtimal veremiyorum.diğer balıklar olur ama.rasgelsin kardeşim.
Yok abi yanlis anladin tavuk ve boru kurduna istarvit geliyo. Ben istarviti yaprak seklinde keserek mant

arli takimla atiyorum.
Mufi yazdı:hayırlısı diyelim , Biraz açılsanız,, deniz dogru.. imkan varsa.. bende yok gerçi ama sizde olabilir..muhtemelen balık tutarsınız.. 
İmkan yok abicim calismaktan firsat buldukca ayada 2 veya 3 defa kiyidan avlaniyoruz...
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Sinan biz de Kartal sahilde denedik sonuç alamadık ama mutlaka gelecektir, denemeyi bırakma..
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 11
Konuları: 1
muallim köye sürekli gidiyoruz arkadaşlarla. kıyıdan at çek yapıyoruz istavrit için. Önceleri gayet güzel balık geliyordu ama son 1-2 aydır hiç çıkmıyor neredeyse.
xfisher yazdı:Sinan biz de Kartal sahilde denedik sonuç alamadık ama mutlaka gelecektir, denemeyi bırakma..
Tamam abi geldignde haber verirsiniz umarim,butarafada gonderin kuzulari rastgele bol sanslar..
fthklc yazdı:muallim köye sürekli gidiyoruz arkadaşlarla. kıyıdan at çek yapıyoruz istavrit için. Önceleri gayet güzel balık geliyordu ama son 1-2 aydır hiç çıkmıyor neredeyse.
Cumartesi atcekle fazla cikmiyodu ama hava karardiktan sonra yemli samandirali takimla cok iyi balik aliyolardi ben denemedim. Lufere atmistim ben ama yanimizdakiler dolu dolu cekiyordu..
Yorumları: 247
Konuları: 14
Daha çok paylaşımını bekliyoruz ağbi
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU