Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gebze muhallimköy av raporum...
sinan rast gele gönlündeki balığı alırsın.Alkis
Bul
ne güzel demişsin sinancım.ama lüfer her yeme gelmez.birde borukurdu ve tavuk göğsüne hiç ihtimal veremiyorum.diğer balıklar olur ama.rasgelsin kardeşim.
Bul
hayırlısı diyelim , Biraz açılsanız,, deniz dogru.. imkan varsa.. bende yok gerçi ama sizde olabilir..muhtemelen balık tutarsınız.. Seerf
Bul
yycolak yazdı:ne güzel demişsin sinancım.ama lüfer her yeme gelmez.birde borukurdu ve tavuk göğsüne hiç ihtimal veremiyorum.diğer balıklar olur ama.rasgelsin kardeşim.

Yok abi yanlis anladin tavuk ve boru kurduna istarvit geliyo. Ben istarviti yaprak seklinde keserek mantNayirolamazarli takimla atiyorum.
Bul
Mufi yazdı:hayırlısı diyelim , Biraz açılsanız,, deniz dogru.. imkan varsa.. bende yok gerçi ama sizde olabilir..muhtemelen balık tutarsınız.. Seerf

İmkan yok abicim calismaktan firsat buldukca ayada 2 veya 3 defa kiyidan avlaniyoruz...
Bul
Sinan biz de Kartal sahilde denedik sonuç alamadık ama mutlaka gelecektir, denemeyi bırakma..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
muallim köye sürekli gidiyoruz arkadaşlarla. kıyıdan at çek yapıyoruz istavrit için. Önceleri gayet güzel balık geliyordu ama son 1-2 aydır hiç çıkmıyor neredeyse.
xfisher yazdı:Sinan biz de Kartal sahilde denedik sonuç alamadık ama mutlaka gelecektir, denemeyi bırakma..

Tamam abi geldignde haber verirsiniz umarim,butarafada gonderin kuzulari rastgele bol sanslar..Siyirdim
Bul
fthklc yazdı:muallim köye sürekli gidiyoruz arkadaşlarla. kıyıdan at çek yapıyoruz istavrit için. Önceleri gayet güzel balık geliyordu ama son 1-2 aydır hiç çıkmıyor neredeyse.

Cumartesi atcekle fazla cikmiyodu ama hava karardiktan sonra yemli samandirali takimla cok iyi balik aliyolardi ben denemedim. Lufere atmistim ben ama yanimizdakiler dolu dolu cekiyordu..
Bul
Daha çok paylaşımını bekliyoruz ağbi Smile
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  gebze civarı cinekop sarıkanat lüfer yakalayan varmi veya cikiyomu.. doğa için 18 3,998 30-09-2012, 13:30
Son Yorum: doğa için

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi