Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gebzenin denizi çok fakir
arkadaşlar 2 gün peş peşe balığa çıktım gebze eskihisarda tam feribotların kalktığı yerde.sabah 9 gibi vardım adamlar eşek istavritlerini doldurmuş gidiyolar biri de palamut aldı şansa.yem canlı gümüş.gümüşü de kepçeyle çıkarıyolar.ben de denedim ama sabahın erken saatlerinde çıkıyomuş.bütün gün boyu 4 tane zargana yakalayabildim sadece ama yakalaması çok zevkli.ikinci gün kayıkla açıldık kıyıya 100m açıkta çapa attık.karides taktık yemli dip ama kaya balığından başka birşey gelmedi.hayret bişey yani.6 tane zargana yakaladım gümüş kullanarak.palamut var fakat motorlular bile alamıyor gördüğüm kadarıyla.fakat gümüşleri kovalayışı seyre değer.kolum kadar palamutlar (galiba büyük olanlarına torik deniyor)gümüşlerin peşinden suyun dışına sıçrıyolar insanın içi gidiyor.bir deyunus gördük.bu eskihisarda gördüğüm ilk yunustur,kıyı biraz olsun temizlenmişmi nedir yunus pek uğramazdı da.işte böyle burası balık yönünden yüzümüzü hiç güldürmüyor hiç.çok müteesirim çok da üzgün.sitedeki arkadaşların av yerlerini ve yakaladıkları balıkları gördükten sonra...
Bul
palamutu görüyorda yakalayamıyorsanız avlanma şeklini değiştirin bence.gümüşe saldırıyorsa çapariyede gelir.ali nun çaparisini deneyin derim ben.yada torik varsa 100 veya 120 lik misina ile rapala gezdirin mavisinden.
Bul
Yunuslar balığın oldugu yerdedır her zaman biz onlara AFALA deriz(yunuslara) demekki orda balık var ama yemlerini beyenmediler bence yada baska sebepten olabilir kendi canlarını kurtarmak istemişlerdir arkadaşım.:0507:
Bul
Okadar çok fabrika ve sanayi varki orada, denizde canlı kalmayı bırakın. karada bilem zor yaşar insan
Bul
inşallah tutarsın kardeş sabır öncelikle sabır sonra doğru teknik vede yen sonra allahın izniyle gerisi gelecektir.
Bul
evet bakalım mavi rapala satın alıp yarın da denemeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım..
Bul
evet arkadaşım bencede mavi renk rapala sorunu çözer gibi geliyor,ama belkide yunus lar palamuta saldırıyorsa o zaman şansını zorlama bence yunuslar ortada cirit atarken palamut balık avlama yapmaz bence.........bir dahaki seferde neler yapacaksın merak ediyorum....bizide bilgilendirirsen sevinirimSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi