Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
umtbra yazdı:Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Işyerinde deneme yaptım. Kinder yumurtası içine 20 gr somun koydum su dolu kovaya bıraktım. 5 6 saniye sonra batmaya başladı. 5 saniye benim için yeterli o arada çekmeye başlarım zaten. Bu şekilde takılmayı en aza indiririm tek sorun atış mesafesinin düşmesi. Atışta ortalama kaç metre kaybım olur? 30 metre civari atabiliyorum. Bazen daha çok gidiyor ama her zamaan olmuyor.
bu hiç aklıma gelmemişti,şamandırayı bu şekilde kullanırsan belki faydası olabilir,şamandıranın içinde hava kalırsa daha yavaş batacaktır ve işe yarayabilir.

Yorumları: 25
Konuları: 5
Içi su dolana kadar bekliyor sonra batýyor 5 saniye sürüyor. Deliði kucultebilirsem batma süresi uzar ama 5 saniye benim için yeterli olur. Dediðim gibi tek sýkýntým atýþ mesafesini ne kadar düşürür. 3-5 metre önemli deðil ama fazlasi zarar
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
04-09-2012, 00:03
(Son Düzenleme: 04-09-2012, 00:06, Düzenleyen: FuRkAn *.)
Benim yazlıktaki merada öyle derin ama aradaki kayalar derinliği 1 metreye bile indiriyor. Ben alba toby kaşık arkası silikon veya tek iğne çapari takıp istavrit zargana palamut çok aldım kaşıktaki iğneleri ve halkaları çıkarıp görünmez misina ile beden yapıp ucuna küçük silikon takıyorum kaşık dikkat çekiyor iyi tam bir katil takım oluyor. İleri atıp makinayı kapatıp sarıma geçiyorum balık varsa affetmiyor