Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şikayet.....
Evet hep iyi şeyler söylenmiyecek herhalde sevgili yöneticiler ve site sahipleri facebook ta sayfa açılıyor buradan ulaşamazsak oradan haberleşiriz diye ben tam şuan itibarıyla 9 saat önce facebook taki gurubumuza sitemize giremediğimi ve nedenini sordum problem mi var amacıyla ama nedense orası sadece açılmış ve kimse takip etmiyor özellikle site yöneticileri acaba neden ?Ben neden 9 saattir yanıt alamadım bir tane yöneticiden?Rolleyes
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
www.amatorbalikci net facebook da. - Amatör Balıkçı Konusundaki 26 ncı mesajda Forum admininin de belirttiği gibi facebook gurubumuzun ana amacı forumda server arızası olduğunda birbirimizle oradan haberleşmek.Sorun olmadığında ayırabildiğimiz zamanı da forumuzda geçiriyoruz.
Ayrıca geç te olsa ben size face'den sorun olmadığını bildirdim.Zaman zaman bulunduğunuz bölgeden,kullandığınız tarayıcıdan,veya mobil cihazınızdan da giriş problemi olabilir.Nitekim face'ye de mobil cihazdan giriş yapmışsınız..
Elimizde olmayan nedenlerle bazan server kilitlenmeleri veya güncellemelerimiz sırasında da giriş problemi olabilir.Bunu anlayışla karşılamanızı rica ederiz.Ayrıca ''hiç kimseden yanıt gelmedi'' sözünüze karşılık geç de olsa aşağıdaki alıntıdaki yazışmalar nedir ?
Teşekkürler..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Gulumse Mehmet abi sorunuzun cevabını gayet iyi açıklamış, harixi bir sorun var ise ben yardımcı olmaya çalışayım?
Ayrıca bilmenizi isterimki bizlerde sizler gibi işinde gücünde olan insanlarız, o süreçte online olamamış olabiliriz. Tarz olarak forum sitesiyiz ve sorulan bir sorunun asgari cevap süresi 24 saati bulabilir.

Bu arada böyle bir konu açarak beni şahsen sevindirdiniz çünki ilgi ve alakanız gurur verici Smile teşekkürler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Alışın böyle şeylere , zırt pırt elektrik - su kesilir ya ona benzer bişidir, teknik arızadır.. GulumseGulumse

admin in hesabı keseceğini hiç sanmıyorum Happy
Bul
Sitemiz açık olduğundan facebook a takılmayız Oğuzcan,sitemiz kapalı olduğunda çoğumuz ordayızHappy
Bornova - izmir
Bul
işte sitemizin aşkı böyle bir şey.kapalı olmamalı arkadaş.bıyıkları kesilmiş kedi gibi oluyoruz,ne yapacağımızı şaşırıyoruz.sana hak veriyorum oğuzcum,ama oluyor işte.teknik olarak arada aksaklıklar oluyor.ama inan çok kısa zamanda çözülüyor.hatta gaçen gün nihatcım bile aynı konuyu facede dile getirmişti.
Bul
oğuzcan yöneticiler gerekli açıklamayı yapmış zamanında ve mehmet abide durumu sana açıklamış,facebook gurubumuz sadece sitenin kapalı oldugu durumlarda haberleşmek için kullanılıyor denilmiş,burayı takip emek zorunlulugu diye birşey yok,resmi bir kurum eğiliz zevk için forum yapıyoruz.isteyen girer memnun olmayan girmez prensibiyle hareket ediyoruz.
geçende ben siteye giremedim oradan sordum buda olabiliyor.burada eskiden server sorunu nedeniyle çok kesilmeler oluyordu oradan devam ediyorduk.facebook gurubumuz sadece burası olmadıgı durumlar içindir.
ayrıca dün ben gün boyu hem sitede hem facebook da online dım senin face de yazdıgın yazılar bana gelmedi gelse ilgilenirdim.
Bul
Kötü ADMIN bile girememisse bizim giremememiz gayet normal banlayin su HAYDARI o geldiginden beri site karistiHappyHappyHappy
Bul
la havleee...Hadiordan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Öneri,istek,eleştiri,ŞİKAYET yycolak 62 7,674 13-01-2010, 20:53
Son Yorum: deniz aşığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi