Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni tebiğler yayınlandı
O şekilde olursa kötü tabi ki Hüseyin abi Snifsinf
Sazanları özledim...
Bul
Malesef denetim yapacak ne elaman var,ne de hafta sonu elamanına fazla mesai verecek kuruluş yok, benim bildiğim kadar Ankara da K.K. bir ad tekne var, jandarmada galiba iki adet, onlarıda kurtarma amaçlı kullanıyorlar.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
13) Kiraya verilen istihsal sahalarında amatör avcılık aşağıdaki esaslar dâhilinde yapılır.
a) Kiraya verilen istihsal sahalarında amatör avcılık yapılabilecek alanlar Bakanlık il müdürlüklerince belirlenir. Kiraya verilen istihsal sahası baraj gölü ise amatör balıkçılığa ayrılacak alan için DSİ Genel Müdürlüğü mahalli kuruluşundan da görüş alınır.
b)[SIZE="5"] Kiraya verilen istihsal sahalarına, kiracı tarafından; kiralama yapanı, kira süresini ve amatör avcılık için belirlenen alanları gösterir bilgilendirme levhaları konulur.[/SIZE]
c) Kafeslerde yetiştiricilik amacı ile kiraya verilen göletler hariç, projeli olarak kiraya verilenlerde amatör avcılık yapılması yasaktır. Sadece kafeslerde yetiştiricilik amacı ile kiralanmış göletlerde ise kafeslere 100 metreden daha yakın olmamak kaydıyla amatör avcılık serbesttir.
ç) Kiraya verilen istihsal sahalarında avcılığın serbest olduğu dönemlerde, resmi tatil günlerinde kişi başına en fazla 3 iğneli bir olta takımı ile amatör avcılık yapılması serbesttir. Sadece kerevit veya gümüş avcılığı için kiralanmış olan istihsal sahalarında, gün ve alan sınırlaması olmaksızın, amatör balık avcılığı yapılabilir.
t[SIZE="2"]ekrar okudum b maddesi önemli..tatlısu avcıları bu yazdıklarımı mutlaka akıllarında tutsun. böyle bir gölete gittiniz 4 olta attınız. denetlemeye geldiler. ve attığınız 4 oltanın fazla olduğunu söylediler.1 olta 3 iğne olacak 3 tane fazla muhabbeti yapıyorlar ceza kesecekler hazırlık var. hemen tabelaları sorun tabela koyma zorunluluğu var. tabela yoksa rahatça ben müneccimmiyim diyebilirsiniz. tabela olmayan yerde 4 olta atarım gelen gelsin..[/SIZE].
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hayirlu olsun demekten baska bir sey gelmiyor elimizden...
Bul
gümüş zararlı balıklar kategorisine alınmış.2 sene önce demirköprü barajına salındı sudak bitti.bu kadar iş bilmezlik olmaz ya.

bunun dışında çoğu yerde avlanılacak bölge ve olta sayısı kısıtlanmış.ağcıları denetlemeden oltacının gırtlağına çökmek insafsızlıktır..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Ege yazdı:gümüş zararlı balıklar kategorisine alınmış.2 sene önce demirköprü barajına salındı sudak bitti.bu kadar iş bilmezlik olmaz ya.

bunun dışında çoğu yerde avlanılacak bölge ve olta sayısı kısıtlanmış.ağcıları denetlemeden oltacının gırtlağına çökmek insafsızlıktır..

Kutların seni, avıların bol olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni sirkülerde yeni taslak hayırlı olsun araphüso26 22 5,324 07-12-2011, 14:56
Son Yorum: yycolak
  Yeni Sirküler Ne Zaman Belli Olacak? Baracuda76 9 3,908 02-12-2006, 22:49
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi