Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kamışların cinsleri ve nerde kullanıldıkları
hako valla güzel muhabbet oluyor.benimde hiç karbondan kamış olmadı.Ama elimdekiler şu an bana yetiyor.Ne zaman kırıldı yada ne zaman kafama esti carbon olandan alırım.zaten balık sezonu şu an bitti(tatlı su için).
bakarsın senin okyanusa düşen kamışlı olta bizim istanbullu arkadaşlardan birine rastgetirir.Tabi o balık tatile istanbula gelirse...
Bul
serenay antalyaya gelse bariSmile
bende bi anımı anlatim akmışla ilgili:
bir gece her zamanki gibi işten gece 1.30 çıktım, eve geliş saATİM 2.30 hemen arkadaşımı aradım. çünkü sözleştigimiz gibi balığa gidecektik. ama arkadaşım bir türlü yataktan kaldıramadım. ve kendim gitmeye karaka verdim.sabaha kadar avlandım ama bi tane balık tık demediSmile
sabah oldu ben devam, eve balıksız dönmicemya. bende bi hırs var sormayın
öğlen oldu 2kg. kadar balık tuttum. uykuda bi bastırdıki sormayın. malzemeleri topladım, doğru eve. bi köşeye uzanıvermişim. gece kalktım dedimki hanıma;oltalarımı getir bakımını yapmamıştım. bana ne dese iyi, sen olta getirmedinkiSmile
abicim bizim iki kamış ve makina orda denizde kalmış. hemen denize nerdeyse uçarak gittim ama oltalarım yerlerinde yeller esiyoduSmile
Bul
haydut bilgiler için teşekkür ederiz....resimdeki yer sarısu nun denize aktığı yer sanırım burda balık durumu ne bilgi verebilirmisin?rastgele.......
Bul
MABER yazdı:haydut bilgiler için teşekkür ederiz....resimdeki yer sarısu nun denize aktığı yer sanırım burda balık durumu ne bilgi verebilirmisin?rastgele.......

burdaki balık durumu geçen hafta ordaydım balık güzel ama ufak mırmır geldi hep. iki kilo kadar. 5 tanede levrek aldık.
fotolarını arşivliyorum ilerde isteyipde foto çekemediğim balıklar var onlarıda fotoğraflayıp ondan sonra hep bereber inş. yayınlarım.
Bul
haydut kardeş bende teknede kamış kullanıyorum 1.20 ile 1.80 cm arasında çıkrık veya normal makina kulanıyorum alışmak biraz zor oldu ama alışınca rahat olta karıştı derdin yok hele derin suda çok rahat düşün 150 metre misinayı teknede topladığını verdiğin bilgilere teşekkür çorludan selamlar
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
sağolun arkadaşlar ilginize teşekkürlerSmile
Bul
Teşşekür ederim Bilgi Paylaştıkça çoğalır
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kamışların Bakımı; murki 20 7,282 14-06-2009, 00:16
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi