Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greenpeace'den yeni kampanya : Artık santim yetmez...
Greenpeace'in ''seninki kaç santim'' kampayasından sonra orfoz,lagos ve lüfer için bir umut ışığı doğmuştu. Şimdi de tehlike altındaki kalkan,levrek ve palamut için de yeni bir girişimde bulunuldu : ''Artık santim yetmez'' adı altındaki bu kampanyaya destek vermek isteyenlerin linkteki dilekçe örneğini doldurmaları yeterli..
[url="http://www.greenpeace.org/turkey/tr/harekete-gec/santim-santim-yetmez/"]Artık santim santim yetmez! | Greenpeace Akdeniz
[/url]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
gönderdim köylüm
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bende Gönderdim Mehmet abi, ilgin ve alkan için teşekkür ederiz..AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
çok güzel hareketler bunlar,inşallah buda eylüldeki tebliğde değişmiş olur Alkis
Bul
Teşekkürler GreenpeaceAlkisumarım dikkate alırlar.Paylaşım için teşekkürler kaptanımGulumse
Bornova - izmir
Bul
çok güzel bir uygulama,umarım takibini yaparlar,bence hiçbir balık en az bir defa yavru yada yumurta vermeden yakalanmamalı.bununla ilgili bir makale bilgi belgesel tarzı bir şey arıyorum,balıklar hangi boylarda yavru verir,ne kadar zamanda,kaç santim uzarlar,böyle bir konu yapıp sitede sabit bir bölüm olsa bilgi amaçlı paylaşılsa bence süper olur,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
76teşekkürler mehmet abicim.Alkis
Bul
bu güzel ve faydalı paylaşımın için teşekkürler Mehmet abi.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tesekkurler MEHMET abi...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi