Yorumları: 7,892
Konuları: 199
yycolak yazdı:Gmap Latitude, Longitude Weather and Wave Forecast for Europe - Mediterranean Sea
bendede böyle bir şey var.kolay anlaşılır olduğundan birde nokta belirtiyor.yani gideceğin yerin hava durumu.
Yalçın abi cidden çok iyiymiş

Cihan Deniz yazdı:herkese çok teşekkürler telefon için foreca kullanıyorum harite mevcut
Bunuda yükleyim bakalım kardeşim teşekkürler
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
yycolak yazdı:Gmap Latitude, Longitude Weather and Wave Forecast for Europe - Mediterranean Sea
bendede böyle bir şey var.kolay anlaşılır olduğundan birde nokta belirtiyor.yani gideceğin yerin hava durumu.
yalçın bunu bana göndermiştin çok güzel.
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
tepemizdeki hava durumunu veriyor.ama orhan abimin eklediği tabloda mükemmel.meteo dağarcığımızda genişledi.emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
yycolak yazdı:tepemizdeki hava durumunu veriyor.ama orhan abimin eklediği tabloda mükemmel.meteo dağarcığımızda genişledi.emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
Aynen abicim çok güzel
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Yorumları: 106
Konuları: 8
bugün hava bi acayipti, tişörtümü çıkarıp amele yanıklarımı giderdim. omuzlarım yandı bu sefer sırtımla göğsüm kaldı. ama yakıcı bi güneş vardı valla.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
yeniolta yazdı:bugün hava bi acayipti, tişörtümü çıkarıp amele yanıklarımı giderdim. omuzlarım yandı bu sefer sırtımla göğsüm kaldı. ama yakıcı bi güneş vardı valla.
sonraki seferdede kalan yerleri yakarsın burhancım.ama arayı açma ton farkı olmasın.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
MaVrUşGiL yazdı:Bendeki telefonda dmi ve aqua water in hava durumu uygulamaları var ama uygulamalar internet sayfasında deniz haritalarına rastlamadım 
Ben birinde görmüştüm bulundugun yerin derinlik haritasını bile gösteriyor ama alamadım