Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hava durumu hakkında
yycolak yazdı:Gmap Latitude, Longitude Weather and Wave Forecast for Europe - Mediterranean Sea

bendede böyle bir şey var.kolay anlaşılır olduğundan birde nokta belirtiyor.yani gideceğin yerin hava durumu.

Yalçın abi cidden çok iyiymiş AlkisAlkis

Cihan Deniz yazdı:herkese çok teşekkürler telefon için foreca kullanıyorum harite mevcut

Bunuda yükleyim bakalım kardeşim teşekkürler Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
yycolak yazdı:Gmap Latitude, Longitude Weather and Wave Forecast for Europe - Mediterranean Sea

bendede böyle bir şey var.kolay anlaşılır olduğundan birde nokta belirtiyor.yani gideceğin yerin hava durumu.

yalçın bunu bana göndermiştin çok güzel.Alkis
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Yalçın abi cidden çok iyiymiş AlkisAlkis

Bunuda yükleyim bakalım kardeşim teşekkürler Alkis

abi iyi bir program android için iyi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
tepemizdeki hava durumunu veriyor.ama orhan abimin eklediği tabloda mükemmel.meteo dağarcığımızda genişledi.emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Alkis
Bul
yycolak yazdı:tepemizdeki hava durumunu veriyor.ama orhan abimin eklediği tabloda mükemmel.meteo dağarcığımızda genişledi.emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Alkis

Aynen abicim çok güzel
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
bugün hava bi acayipti, tişörtümü çıkarıp amele yanıklarımı giderdim. omuzlarım yandı bu sefer sırtımla göğsüm kaldı. ama yakıcı bi güneş vardı valla.
Bul
yeniolta yazdı:bugün hava bi acayipti, tişörtümü çıkarıp amele yanıklarımı giderdim. omuzlarım yandı bu sefer sırtımla göğsüm kaldı. ama yakıcı bi güneş vardı valla.

sonraki seferdede kalan yerleri yakarsın burhancım.ama arayı açma ton farkı olmasın.Siyirdim
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bendeki telefonda dmi ve aqua water in hava durumu uygulamaları var ama uygulamalar internet sayfasında deniz haritalarına rastlamadım Baby

Ben birinde görmüştüm bulundugun yerin derinlik haritasını bile gösteriyor ama alamadımGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  GÜncel - En İyİ Hava Durmu Tahmİnİ alien13 24 10,450 03-12-2010, 21:03
Son Yorum: style_ouf_5
  Hava durumu bilgi talebi... aygroup 6 3,381 30-08-2010, 22:50
Son Yorum: aygroup
  Hava Durumu Tahmini Bahadır Sarıca 28 6,121 16-11-2009, 22:23
Son Yorum: deniz aşığı
  hava durumu hakkında bilgi bucalıfikret 4 3,541 27-08-2009, 18:27
Son Yorum: bucalıfikret
  24 Saatlik Deniz Hava Tahmin Raporu çatalca 84 0 6,662 30-09-2006, 16:01
Son Yorum: çatalca 84
  illerimizde ve denizlerde; hava,sıcaklık ve rüzgar durumlar ozoca51 7 5,579 21-08-2006, 12:01
Son Yorum: Salih Reis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi