Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu kabuk hangi hayvana aittir?
Ellerine sağlık MuhammetAlkis
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:eline sağlık delikanlı daha güzeli olamazdı.helal sana koçum benim.Alkis

SaĞol AĞbİM GÖrEVİmİz Big Grin
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul
orhanekmekci yazdı:Ellerine sağlık MuhammetAlkis

SENDe SĞOlASIn AĞBimAlkis
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul
bill74 yazdı:Rauf abi bu kabuk Latince adi Brissopsis lyrifera denen bi hayvana ait. Ingilizce adi Heart Urchin. internetten aratabilirsin. Uzerindeki deniz yildizi sekli ise kendi formunda olan birsey. Turkce ismini bulamadim valla.
Hoş geldin delikanlı evet verdiğin isim üzerine arattırdım gercekten istediğim bilgiye ulaştım teşekkürler.Konu hakkında bilgiyi bu sayfaların sonunda koyuyorum teşekkürler.

Mufi yazdı:Bilirsem ne veriyon Usta ??? HappyHappyHappy

Echinoidea yazın görsel aratın Gulumse

[Resim: SuperStock_1566-428155.jpg]

Torosların yüksek yaylarında bunların fosillerine rastlanır , milyonlarca yıl önce anadolu denizden yükselirken akdeniz torosları ki o zamanlar deniz dibinde imiş , bu gün bunun fosillerine rastlanır..

Fosil ler,
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcROuSiP0gslCRobvtipmCg...gTpO7HtSdQ]

SmileGulumse
Sevgili muficim senden kacarmı TövbeGulumseher kesin anlıyacağı ve kısa bir şekilde soyfanın sonuna ekliyorum teşekkürler.
301426 yazdı:TüRkçe Adı: KaLP KeSTaNEsİ DİR aĞbİLeRİM
çoğunlukla TüyLüDerLer
videODaN bakabilirsiniz aĞbİleRİM SaĞoLUn Smile
[YOUTUBE]ma7k6Vy1js0[/YOUTUBE]
Emeğine sağlık Muhammet bende biraz ekleme yapayım.Mufinin yazdıklarına ve Googla dan izlediklerim kadarıyla dünyamız canlılarının en eskilerinden sayabiliriz.İngilizler KALP KESTANESİ diyorlar bizde öyle diyelim yada marmaris halkının değimiyle DENİZ KENESİ her neryse.İngilizce bir sayfada tarifini şöyle yazıyor.

[Resim: adszhxb.png]

Bilgisayar tercümesi böyle Gulumsebiraz düğşük cümleler ama anlaşılıyor.

[Resim: 1115500434f9b820.jpg]

Bu konu icin ilgi gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim nihayetinde blinmeyen bir tür hakkında bilgi sahibi olduk rastgelsin.
tabiatın güzelliklerinden birisi daha girdi bilgi, dağarcığımıza.emeği geçenler sağolsunlar.Alkis
Bul
sağol abi anlatımın süper
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul
rauf yazdı:Emeğine sağlık Muhammet bende biraz ekleme yapayım.Mufinin yazdıklarına ve Googla dan izlediklerim kadarıyla dünyamız canlılarının en eskilerinden sayabiliriz.İngilizler KALP KESTANESİ diyorlar bizde öyle diyelim yada marmaris halkının değimiyle DENİZ KENESİ her neryse.İngilizce bir sayfada tarifini şöyle yazıyor.

[Resim: adszhxb.png]

Bilgisayar tercümesi böyle Gulumsebiraz düğşük cümleler ama anlaşılıyor.

[Resim: 1115500434f9b820.jpg]

Bu konu icin ilgi gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim nihayetinde blinmeyen bir tür hakkında bilgi sahibi olduk rastgelsin.

AlkisSÜPER AGbİMAlkis
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sizce hangi led tv alınmalı ssevdim 18 5,030 03-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz
  samsun,bafra, yakakentte hangi balık nasıl.. idevrim 8 5,877 06-02-2011, 02:37
Son Yorum: bucalıfikret
  ka belgesi hangi araçlara gerekli erdekli 13 5,067 11-01-2010, 18:04
Son Yorum: rasgelebalıkçılık
  Aracınız LPG li mi?Peki hangi marka LPG kullanıyorsunuz?Exengaz ı kullandınız mı? exenium 42 7,440 28-09-2009, 20:57
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi