Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk avım
ilk balık tuttuğum olayı anlatacağım;
amcam beni arayıp dediki balığa gidiyoruz yarın, tabi ben hayatımda hiç tutmadımHadiordanneyse amcam beni evden aldı gidiyoruz işte,yem almamız gerekti,amcam bana burda bildiğin yemci falan varmı dedi,bende var deyip onu akvaryumcuya götürdümSiyirdim(japon balığı yemi sandım)amcam dediki bunu napcaz ben dedim oltaya takmak içinSiyirdimAllah'tan yakında bir yerde kasap vardıda ordan tavukgöğüsü aldık.neyse avlağa ulaştık ben öyle bir heyecanlanmıştımki ellerim titriyordu.ilk başta 10-11 tane istavrit tuttuk sonra amcam yanımızdaki balıkçıdan hemen çapari alıp geleyim sende oltayı tut dedi bana,balık vuruncada çekersin dedi.bende tamam deyip oltayı tutuyordum.sonra olta dalgadan oynamaya başlayınca bende balık vurdu sandım.oltayı büyük bir heycanla çekiyordum sonra oltayı çekmek zorlaştı.bende dedim aha büyük balık vurduSiyirdimben bağırıyorum büyük balık tuttum diye sonra bir baktım amcam arkamda gelmiş beni izliyo sonra o oltayı verdim oda çekemedi meğersem olta takılmışSnifsinfsonra eve geldik.
Bana zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürlerWink
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
o büyük balık oltana rastgelsin inşallah Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:o büyük balık oltana rastgelsin inşallah Gulumse
inşallah daha büyükleri size rast gelsinGulumseGulumse
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Insallah umdugundan kisa zamanda daha buyuklerini yakalamak nasip olur...
Bul
Muhammet bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim Alkis emin ol 3-5 seneye buraya boy boy balıkları dizeceksin Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Başlangıç için balık yemide iyiymiş MuhammedHappygönlündeki balığı tutman dileğimle,rasgele.Alkis
Bornova - izmir
Bul
sen benim canımsın koçum helal olsun sana.ne kadar güzel ve samimi bir dille anlatmışsın.tebrik ediyorum.çok yakında öyle zor çekeceğin balıklarıda yakalayacaksın arslanım.amcana da selamlar.denemelere aynen devam.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ilk sirti avim Cihan Deniz 9 2,414 22-02-2016, 15:18
Son Yorum: yaser2sultan
  Aralık son çupra avım..mazide kaldı... bucalı 36 5,858 15-01-2013, 14:53
Son Yorum: bucalı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi