Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kurtboğazında nereye gitmeliyim?
Arkadaşlar merhaba ben bu işte yenıyım ve Ankarada geçen ay balık için 2 kez denemem oldu çanıllı ve köprüköyde ama sonuç sadece hafta sonu gezisi oldu tek balık bile yakalaymadım.Bu hafta kurt boğazına gitmeyi düşünüyorum tam olarak neresıne gıtmem lazım ...Bana yardımcı olursanız sevinirim
Bul
SELCUKIKIZ yazdı:Arkadaşlar merhaba ben bu işte yenıyım ve Ankarada geçen ay balık için 2 kez denemem oldu çanıllı ve köprüköyde ama sonuç sadece hafta sonu gezisi oldu tek balık bile yakalaymadım.Bu hafta kurt boğazına gitmeyi düşünüyorum tam olarak neresıne gıtmem lazım ...Bana yardımcı olursanız sevinirim

SELÇUK arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin Seerf

Merayı bilen arkadaşlardan gerekli bilgiler gelecektir keyifli paylaşımlar saygılar...
Bul
SELCUKIKIZ yazdı:Arkadaşlar merhaba ben bu işte yenıyım ve Ankarada geçen ay balık için 2 kez denemem oldu çanıllı ve köprüköyde ama sonuç sadece hafta sonu gezisi oldu tek balık bile yakalaymadım.Bu hafta kurt boğazına gitmeyi düşünüyorum tam olarak neresıne gıtmem lazım ...Bana yardımcı olursanız sevinirim

Hoş geldiniz Smile sefalar getirdiniz, istediğiniz bilgi buradan gelirmi bilmem ama tatlı suda kullanılan yemden, havanın durumuna kullanılan malzemeye çok önemlidir, kolaylıklar dilerim.

Bu arada mesajınızı yeni konu olarak buradan ayırıyorum, hem konu bütünlüğü bozulmasın hemde sorunuz kaybolmasın.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Selçuk hoş geldinAlkis İç sularda av yapan arkadaşlarımzdan gerekli bilgiler akıcaktır. Bu arada sitemizi dolaşmanı tavsiye eder ailemizde paylaşımlarını arttırmanı dilerim76
Bul
aramıza hoş geldiniz, ankara civarından arkadaşlar tardımcı olacaktır size, geçen ayki av denemeniz sanırım sadece gezme maksatlıydı bildiğiniz gibi geçen ay sezon kapalıydı
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Kurt boğazında sanırım turna ve perch vardı. sazlık kısımları deneyerek, at-çek yapıp gezerek balık arayabilirsiniz. Aramıza hoş geldınız
Sazanları özledim...
Bul
Aramıza hoş geldin kardeşim , bilmiyorum belki haberdar değisindir bu işlerde yenisindir benim gibi Big Grin O yüzden bende sana hatırlatayım Levrek . Sudak , Turna bunların avı şuanda mümkündür. Yanlız Sazan ve Yayın avlarımız 15 haziran'da açılıyor.Smile
Bul
havaların sıcak olmasından dolayı balık kıyılamaya başladı...
piknik alanı gürültülü olursa zorlana bilirsin onun dışında bu levreği tüm kıyılarda at çek yaparak tutabilirsin dip oltasında ise solucan ve kendi etine iyi av vermektedir...

pazar günü biz gine orda oluruz sana rastgele
ANKARA Serkan ÇİFTCAN eski nick rocero
Bul
Avcı Altan yazdı:aramıza hoş geldiniz, ankara civarından arkadaşlar tardımcı olacaktır size, geçen ayki av denemeniz sanırım sadece gezme maksatlıydı bildiğiniz gibi geçen ay sezon kapalıydı

altan bey arkadaşın çanıllı ve köprüköyde turna tutmaya gittiğini düşünürsek geçen ay av yapmasında bir sakınca yok turna avı 1 nisandan itibaren açık sezonda....
ANKARA Serkan ÇİFTCAN eski nick rocero
Bul
Arkadaşlar hepınıze ilginizden dolayı teşekkur ederım ...Bu arada benım köprüköye gıttığım gun bayağı kapsamlı bir yarışma vardı ve ben sadece izlemekle yetındım ayrıca buda gösterıyorkı herhangi bır av yasağı o dönemde yoktu...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi