30-05-2012, 22:35
Ben yaklaşık 1 sene önce , akvryum balıkçısından 100 balığın arasından seçerek 4 japon 2 köpek balığı 2 vatoz balığı aldım.Neyse herşey normaldi genelde mutfakta oturuyorum çay , kahve ,yemek vs yazda geldi balkonnu açıyorum. Bu yüzden akvaryumuda mutfak'a aldım , kısa bir süre sonra dikkatimi balıklar çekti , elime ekmek ,kek , pasta vs yiyecek ne alırsam cama yaklasıyorlar hizaya geçiyorlar ve yukarı zıplayıp ağızlarını açıyorlar , akvaryumdan uzaklaşınca normal hayatlarına devam ediyorlar ama yaklaştıgım an hemen camın kenarına toplanıp yukarı çıkıp zıplayıp duruyolar yem yem yem diye bagırır gibi 

Bunu aileme ve arkadaşlarıma gösterdim çok şaşırdılar , sonra bunlara peynir vermeye başladım , ekmek içi , muz içi , yaş pasta , zeytin
, kısacası benim yediğim bütün yiyecekleri yemiye başladılar. Şimdi balık yemi yemiyorlar
:
Napacam bunlarla bilmiyorum.
Abartmıyorum ama içeri ışık tutup bağırdıgım zamanda yapay sazlıkların arkasına geçip saklanıyolar 5-10 dk çıkmıyorlar

Abartmıyorum ama içeri ışık tutup bağırdıgım zamanda yapay sazlıkların arkasına geçip saklanıyolar 5-10 dk çıkmıyorlar