Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akvaryum balıklarım
Ben yaklaşık 1 sene önce , akvryum balıkçısından 100 balığın arasından seçerek 4 japon 2 köpek balığı 2 vatoz balığı aldım.Neyse herşey normaldi genelde mutfakta oturuyorum çay , kahve ,yemek vs yazda geldi balkonnu açıyorum. Bu yüzden akvaryumuda mutfak'a aldım , kısa bir süre sonra dikkatimi balıklar çekti , elime ekmek ,kek , pasta vs yiyecek ne alırsam cama yaklasıyorlar hizaya geçiyorlar ve yukarı zıplayıp ağızlarını açıyorlar , akvaryumdan uzaklaşınca normal hayatlarına devam ediyorlar ama yaklaştıgım an hemen camın kenarına toplanıp yukarı çıkıp zıplayıp duruyolar yem yem yem diye bagırır gibi Big GrinBig GrinBig Grin Bunu aileme ve arkadaşlarıma gösterdim çok şaşırdılar , sonra bunlara peynir vermeye başladım , ekmek içi , muz içi , yaş pasta , zeytinBig Grin , kısacası benim yediğim bütün yiyecekleri yemiye başladılar. Şimdi balık yemi yemiyorlar Big Grin:Big Grin Napacam bunlarla bilmiyorum.

Abartmıyorum ama içeri ışık tutup bağırdıgım zamanda yapay sazlıkların arkasına geçip saklanıyolar 5-10 dk çıkmıyorlar Big GrinBig GrinBig Grin
Bul
Tüm canlı varlıkların algılama güçleri vardır ve Özellikle hayvan diye adlandırdığımız bu varlıkların hemen tamamı duygusal zekaya sahiptirler. Onları nasıl alıştırdığınız bu yüzden çok önemlidir.76 Olağan davranışlarına yüklediğimiz alışkanlıklar onları farklı kılıyorSmile
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Ben yaklaşık 1 sene önce , akvryum balıkçısından 100 balığın arasından seçerek 4 japon 2 köpek balığı 2 vatoz balığı aldım.Neyse herşey normaldi genelde mutfakta oturuyorum çay , kahve ,yemek vs yazda geldi balkonnu açıyorum. Bu yüzden akvaryumuda mutfak'a aldım , kısa bir süre sonra dikkatimi balıklar çekti , elime ekmek ,kek , pasta vs yiyecek ne alırsam cama yaklasıyorlar hizaya geçiyorlar ve yukarı zıplayıp ağızlarını açıyorlar , akvaryumdan uzaklaşınca normal hayatlarına devam ediyorlar ama yaklaştıgım an hemen camın kenarına toplanıp yukarı çıkıp zıplayıp duruyolar yem yem yem diye bagırır gibi Big Grin Bunu aileme ve arkadaşlarıma gösterdim çok şaşırdılar , sonra bunlara peynir vermeye başladım , ekmek içi , muz içi , yaş pasta , zeytinBig Grin , kısacası benim yediğim bütün yiyecekleri yemiye başladılar. Şimdi balık yemi yemiyorlar Big Grin: Napacam bunlarla bilmiyorum.

Abartmıyorum ama içeri ışık tutup bağırdıgım zamanda yapay sazlıkların arkasına geçip saklanıyolar 5-10 dk çıkmıyorlar Big GrinBig GrinBig Grin

10-12 Sene önce kiracımızın taşınırken bize bıraktığı.
Emel adındaki Japon Balığı'nı. Bende Peynir ve Patates kızartmasına alıştırmıştım. Kavanozu mutfak masasının üzerindeydi hep.
Benim içki mezelerime ortaktı.Ne verirsek yiyiyorduSeerf
(Bir gece mezeyi fazla kaçırmış sabah kalktığımızda ters yüzüyordu.)Snifsinf
Bu arada hoş geldin beya.Alkis

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Yazık olmuş günde 2 öğünden fazla vermiyom , bazen suya parmağımı sokuyorum vala tık tık parmağıma vuruyolar Big Grin yani nerdeyse beni yiyecekler Big GrinBig Grin Hoş bulduk Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi