21-05-2012, 17:45
Isparta ekmeği üstünde, ızgara tavuk göğsü, bonfile ve köfteler, yoğurt ve domates sosu
Kullanılan Malzemeler:
1 Adet Isparta ekmeği
75 Gr Tavuk Göğsü
75 Gr Bonfile
100 Gr Domates Sos
50 Gr Izgara Köfte( 2 adet)
60 Gr Yoğurt
2 Gr (2 diş) Sarımsak
60 Gr Domates
60 gr domates sos
40 Gr Yeşil dolma biber
3 gr Maydanoz
Hazırlanışı: Isparta ekmeği Izgara üzerinde kızartılır ızgara edilmiş köfte tavuk ve bonfile etleri Jülyen doğranarak ekmeğin üzerine dizilir. Üzerilerine domates sos eklenir. Daha önceden hazırlanmış sarımsaklı yoğurt ilave edilir ve kenarlarına ikişer adet közlenmiş domates ve biber konur. ve servise sunulur.
AFİYET OLSUN
Kullanılan Malzemeler:
1 Adet Isparta ekmeği
75 Gr Tavuk Göğsü
75 Gr Bonfile
100 Gr Domates Sos
50 Gr Izgara Köfte( 2 adet)
60 Gr Yoğurt
2 Gr (2 diş) Sarımsak
60 Gr Domates
60 gr domates sos
40 Gr Yeşil dolma biber
3 gr Maydanoz
Hazırlanışı: Isparta ekmeği Izgara üzerinde kızartılır ızgara edilmiş köfte tavuk ve bonfile etleri Jülyen doğranarak ekmeğin üzerine dizilir. Üzerilerine domates sos eklenir. Daha önceden hazırlanmış sarımsaklı yoğurt ilave edilir ve kenarlarına ikişer adet közlenmiş domates ve biber konur. ve servise sunulur.
AFİYET OLSUN