09-04-2012, 17:13
SEZAR SALATA
(Tavuklu)
Ançüez ve kaparili Sezar soslu, parmesan ve krutonlu marul ve ızgara tavuk dilimleri
Kullanılan Malzemeler:
80 gr ızgara Tavuk Göğsü
40 gr Parmesan Peyniri
50 gr Sezar Salata Sosu
10-12 adet kruton
250 gr marul(15 yaprak)
1gr Tuz
1 gr beyaz biber
Hazırlanışı: marulu eliniz ile 2-3 parçaya ayırdıktan sonra üzerine Sezar sosu ekleyin. İyice yedirdikten sonra tabağa yerleştirip üzerine ızgara etmiş olduğunuz tavuk göğsünü ilave edin. Parmesan peynirini ve de kruton ekledikten sonra servis edin
(Tavuklu)
Ançüez ve kaparili Sezar soslu, parmesan ve krutonlu marul ve ızgara tavuk dilimleri
Kullanılan Malzemeler:
80 gr ızgara Tavuk Göğsü
40 gr Parmesan Peyniri
50 gr Sezar Salata Sosu
10-12 adet kruton
250 gr marul(15 yaprak)
1gr Tuz
1 gr beyaz biber
Hazırlanışı: marulu eliniz ile 2-3 parçaya ayırdıktan sonra üzerine Sezar sosu ekleyin. İyice yedirdikten sonra tabağa yerleştirip üzerine ızgara etmiş olduğunuz tavuk göğsünü ilave edin. Parmesan peynirini ve de kruton ekledikten sonra servis edin