Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni evli çift
Bir babanın çok düşkün oldugu bir kızı varmış zamanla kızı büyümüş ve evlilik çagına gelmiş baba gönlü olmasada kızının evlilik çagı geldigi için evlendirmiş kızının ilk ayları evliligi iyi gidiyormuş ve bir gün kızı aglayarak eve gelmiş babası kıyamadıgı kızına sormuş ne oldu kızım diye baba kocam kumara başladı eve gelmez oldu demiş babası kızını teselli ederek dön evine kızım evliligin ilk zamanlarında olur böyle şeyler demiş ve geri dönmeye ikna etmiş kızını aradan geçen zamanda kızı tekrar eve gelmiş yine aglayarak baba kocam beni çok ihmal ediyor beni aldatıyor diye aglayarak anlatmaya başlamış baba kızını yine ikna etmiş kız bir gün yine babsının evine dönmüş aglayarak baba kocam balıga başladı hergün balıga çıkıyor demiş ve babanın cevabı net dön kızım evine balıga başladıysa seni boşar ama balıgı bırakmaz olmuş...

Balık böyle bir hastalık olsa gerek...
Bul
bu kadarda kötülemeyelim balıkçılığı yaww Siyirdim
Bul
Happygüzeldi muratcım.biz uzun zamandır idare ediyoruz.boşta olan yok.Siyirdim
Bul
böyle bi hastalık işte ama bizde o kadar değil AlkisSiyirdimBoboSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Artık bizimkiler alıştı. ne zaman gidiyon diye sormaya başladılar.Gulumse
Bul
balıkçının parası puldur KARISI DULDURHappyHappy
Bul
Tabiki işin espirisi bizimki amatör balıkçılık ailemzede yteri kada vakit ayırmak gerekirGulumsetabiki ara sıra isyan çıkmıyr degil amakısa zamada isyanı bastrıyoruz karasu organizasyonunda bile tam izni kopardım zaman problemine takıldm...
Bul
murki yazdı:Artık bizimkiler alıştı. ne zaman gidiyon diye sormaya başladılar.Gulumse

Çiçeğim sen bunu aşmışsın.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Murat paylaşım için teşekkürler.Alışkanlığımızda zarar olmaz.Oda eline oltayı alır benimle beraber avlanır.7676
Bul
Murat..ilk bunu duydugumda cok hosuma gitmisti....cok guzelAlkis
galiba da az da olsa gercek payi var..bosanmaya kadar degilde,gecici bir hastalik degil...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yenİ emnİyet kemerlerİ ufuktan26 12 2,504 25-03-2009, 01:00
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi