Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gümüldür
rasgelsin polatcım.Alkis
Bul
yem tedarik ettikten sonra gümüldür limanda-tekne barınagına gidin mendireğin ucundan denize dogru şansınızı deneyin ...
Bul
aaatesss yazdı:Eyvallah diyelim polatım bende şuan okuldan giriyorum nasıl yapcaz bu hafta sonu inşallah bir maraz çıkmaz yem önerileri ve avlak çıkar inşallah sonuçta havalar ısında balık ummaktayım Smile

demek istediğini tam anlayamadım abi tam açarsan sevinirim Smile

not: şuanlık hiç birimizin bir takımı olmadıgından hep boş dönüyoruz gittiğimiz yerlerden gümüldürde illa şu takımı kullanmalısın falan dediğiniz bir takım varsa önerilerinizi bekliyoruz.

Tam anlatım mı istiyosun.Al sana yanıt kendiniz yazıyorsunuz hiç bir takımımız yok.Önce balık tutacak malzemeleri temin edinin sonra her türlü bilgiye sahip olusunuz.
Bul
25 lik misina+mustad 1251/6 iğne ve birkaç tane fırdöndü.sizdeki takımı tamamlar.
fazlasına gerek yok.
yem olarakta sardalya.
hem etkili,hem de öğrenci işi.
haydi rast gelsin.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
yycolak yazdı:rasgelsin polatcım.Alkis

eyvallah abi sağolasın Gulumse

Mufi yazdı:yem tedarik ettikten sonra gümüldür limanda-tekne barınagına gidin mendireğin ucundan denize dogru şansınızı deneyin ...

çok teşekkür ederiz, gittiğimizde ilk işimiz burayı bulmak olacak

tahsinmersin yazdı:25 lik misina+mustad 1251/6 iğne ve birkaç tane fırdöndü.sizdeki takımı tamamlar.
fazlasına gerek yok.
yem olarakta sardalya.

sağolasın tahsin abi Gulumse
Bul
hus213 yazdı:not: şuanlık hiç birimizin bir takımı olmadıgından hep boş dönüyoruz gittiğimiz yerlerden gümüldürde illa şu takımı kullanmalısın falan dediğiniz bir takım varsa önerilerinizi bekliyoruz.

Tam anlatım mı istiyosun.Al sana yanıt kendiniz yazıyorsunuz hiç bir takımımız yok.Önce balık tutacak malzemeleri temin edinin sonra her türlü bilgiye sahip olusunuz.

yavaş yavaş toparlıyoruz takım taklavat abi ha diyince olmuyo ki .s önce
yere göre takım alalım ki boş dönmeyelim diye yer ve takım önerisi istedik abi Smile

tahsinmersin yazdı:25 lik misina+mustad 1251/6 iğne ve birkaç tane fırdöndü.sizdeki takımı tamamlar.
fazlasına gerek yok.
yem olarakta sardalya.

En sonda çok etkileyici bir reklam olmuş abi eyvallah diyelim makbule geçti "Öğrenci işi." Smile
"Büyük şeyleri büyük milletler yapar."
Bul
gümüldürü boşverin çeşme karaburun tarafına gidin.gümüldürde tekne harici balık tutmak zordur.boşuna uğraşırsınız.tekneyle bile anca gopez bazende mercan.öyle alalade balıklar çok ender alınıyor.işi bilmiyorsanda debelenip durursun.hiç olmadı güzelbahçe liman tarafına gidin.gümüldürden çok daha başarılı bir av yaparsınız.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi