Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mavrukalı Lüfer, Sarıkanat, Çinekop Takımı
araphüso26 yazdı:sayın üstadım bir organizasyon yaptık gözünüze çarptımı acabaSnifsinf

Sevgili Hüseyin aile büyüklerinin rahatsızlığı ve bu aralar özel işlerimin yoğunluğu nedeniyle inanki siteye bile uzun süreli bakmaya zaman bulamıyorum.İlgisiz kaldığımın düşünülmesini hiç istemem.Kusuruma bakmamanız dileklerimle sağlıcakla kalın.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Hüseyin aile büyüklerinin rahatsızlığı ve bu aralar özel işlerimin yoğunluğu nedeniyle inanki siteye bile uzun süreli bakmaya zaman bulamıyorum.İlgisiz kaldığımın düşünülmesini hiç istemem.Kusuruma bakmamanız dileklerimle sağlıcakla kalın.
Kaptanım İnşallah ters bir şeyler yoktur. Geçmişler olsun.76
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Hüseyin aile büyüklerinin rahatsızlığı ve bu aralar özel işlerimin yoğunluğu nedeniyle inanki siteye bile uzun süreli bakmaya zaman bulamıyorum.İlgisiz kaldığımın düşünülmesini hiç istemem.Kusuruma bakmamanız dileklerimle sağlıcakla kalın.

Burak kardeş geçmiş olsun inşallah büyük bir şey değildir.Acil şifalar dilerim.SnifsinfSnifsinf
Bul
Hadi bakalım bu gecede bu kadarlık olsun.Kalanlara hayırlı sohbetler.Kaçtım iyi geceler.SnifsinfSnifsinf
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptanım İnşallah ters bir şeyler yoktur. Geçmişler olsun.76

Sevgili Ercan şimdilik çok ters bir şey yok.İlgin için teşekkür ederim.
Bul
hus213 yazdı:Burak kardeş geçmiş olsun inşallah büyük bir şey değildir.Acil şifalar dilerim.SnifsinfSnifsinf

Sevgili Hüseyin Ağabey yaşlılığın getirdiği bazı sorunları var.Bizlerin mutlaka ilgilenmesi gerekiyor.İlgin için teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul

bilmiyorduk ağabey sen kusurumuza bakma.. çok geçmiş olsun rabbım şifa versin.. Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zokalı Lüfer Takımı Burak Karadeniz 30 8,740 16-12-2010, 17:21
Son Yorum: Burak Karadeniz
  Tek Beden Beden Üzerine 2 Rapala Bağlanarak Çekilen Sırtı Takımı Burak Karadeniz 16 7,349 06-09-2010, 19:29
  Uzun Olta İle Lüfer Avı Burak Karadeniz 47 11,641 12-06-2010, 13:43
Son Yorum: cranium
  Mavrukalı Takımla Çinekop ve Sarıkanat Avı (02.12.2009) Burak Karadeniz 32 9,516 11-03-2010, 18:21

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi