Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıkçılık işine girmek istiyorum...
Merhaba şu an özel bir yatta çalışıyorum. Balıkçılık işiyle uğraşan bir arkadaşım, tekne alıp ortak olalım diyor... 12 metre bir tekneden bahsediyor. Akdeniz'de balıkçılık yapmayı düşünüyoruz. Mesele şu ki denizle alakam var ama balıkçılık hiç yapmadım. Bu işten iyi paralar kazanmak mümkün mü acaba ? Tekneye vereceğim paraya değer mi acaba? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık..
Bul
mayk1l yazdı:Merhaba şu an özel bir yatta çalışıyorum. Balıkçılık işiyle uğraşan bir arkadaşım, tekne alıp ortak olalım diyor... 12 metre bir tekneden bahsediyor. Akdeniz'de balıkçılık yapmayı düşünüyoruz. Mesele şu ki denizle alakam var ama balıkçılık hiç yapmadım. Bu işten iyi paralar kazanmak mümkün mü acaba ? Tekneye vereceğim paraya değer mi acaba? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık..

Önce hoş geldin iyi bir yere geldin.Bu konuda çok bilgi verecek arkadaşlarımız olacaktır.Fikirler söylensin son söz senin olsun.Yalnız küçük bir konuya değineceğim.(Taş yerinde ağırdır)
Bul
burası amatörbalıkçılık forumudur bu konularda ticari av yapanların sitelerinden yardım alabilirsiniz.hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmez elimizden.
Bul
LeVrEkCi yazdı:burası amatörbalıkçılık forumudur bu konularda ticari av yapanların sitelerinden yardım alabilirsiniz.hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmez elimizden.

Burası amatör balıkçılık formu yazısını yazayım diye düşünmüştüm ki (Taş terinde ağırdır) cümlesini kullandım.Fark burada işte.AlkisAlkisAlkis
Bul
mayk hoşgeldin denemede fayda var derim sonradan keşkelere kalmayasın diye söylüyorum güvendiğin arkadaşsa sorun yok sen işten anlamıyorsun senin artın yok eksin var ona göre.bol şamslar.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:burası amatörbalıkçılık forumudur bu konularda ticari av yapanların sitelerinden yardım alabilirsiniz.hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmez elimizden.
0

MAYK ramıza hoşgeldin...Sana verilebilecek en güzel cevap sitemizin kıymetli ADMİNİN DEN gelmiş....
Bul
bucalıfikret yazdı:mayk hoşgeldin denemede fayda var derim sonradan keşkelere kalmayasın diye söylüyorum güvendiğin arkadaşsa sorun yok sen işten anlamıyorsun senin artın yok eksin var ona göre.bol şamslar.Alkis

Hoş geldin. Hayırlı akşamlar. Heveslendirme derim.????NayirolamazNayirolamaz
Bul
hus213 yazdı:Hoş geldin. Hayırlı akşamlar. Heveslendirme derim.????NayirolamazNayirolamaz

abi ben yazımdada dedim soradan keşke yapsaydım keşke yapmasaydım yani sonradan keşkelere kalmasın dedim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik avciliğina yeni başladim yeni türler öğrenmek istiyorum. akarstk 4 814 29-06-2016, 09:30
Son Yorum: yaser2sultan
  Yönetimden yardim istiyorum. yörükefe 1 787 29-03-2013, 16:49
Son Yorum: MaVrUşGiL
  bir olta takımı toplamak istiyorum bilgi abilerimden yardım bekliyorum sss45 17 3,789 10-08-2012, 17:01
Son Yorum: sss45
  enez için yardım istiyorum maceratorr 8 2,455 08-09-2011, 08:03
Son Yorum: maceratorr
  Yardim İstİyorum!!! bucalıfikret 33 6,912 03-03-2011, 17:57
Son Yorum: bucalıfikret
  Yalova da Bayram ve Balıkcılık bestvz 27 4,549 08-09-2009, 01:36
Son Yorum: Albatros-gr
  olta almak istiyorum Kutay 5 3,080 08-09-2008, 14:11
Son Yorum: Kutay

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi