Yorumları: 1
Konuları: 1
Merhaba şu an özel bir yatta çalışıyorum. Balıkçılık işiyle uğraşan bir arkadaşım, tekne alıp ortak olalım diyor... 12 metre bir tekneden bahsediyor. Akdeniz'de balıkçılık yapmayı düşünüyoruz. Mesele şu ki denizle alakam var ama balıkçılık hiç yapmadım. Bu işten iyi paralar kazanmak mümkün mü acaba ? Tekneye vereceğim paraya değer mi acaba? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık..
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
mayk1l yazdı:Merhaba şu an özel bir yatta çalışıyorum. Balıkçılık işiyle uğraşan bir arkadaşım, tekne alıp ortak olalım diyor... 12 metre bir tekneden bahsediyor. Akdeniz'de balıkçılık yapmayı düşünüyoruz. Mesele şu ki denizle alakam var ama balıkçılık hiç yapmadım. Bu işten iyi paralar kazanmak mümkün mü acaba ? Tekneye vereceğim paraya değer mi acaba? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık..
Önce hoş geldin iyi bir yere geldin.Bu konuda çok bilgi verecek arkadaşlarımız olacaktır.Fikirler söylensin son söz senin olsun.Yalnız küçük bir konuya değineceğim.(Taş yerinde ağırdır)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
burası amatörbalıkçılık forumudur bu konularda ticari av yapanların sitelerinden yardım alabilirsiniz.hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmez elimizden.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
mayk hoşgeldin denemede fayda var derim sonradan keşkelere kalmayasın diye söylüyorum güvendiğin arkadaşsa sorun yok sen işten anlamıyorsun senin artın yok eksin var ona göre.bol şamslar.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
LeVrEkCi yazdı:burası amatörbalıkçılık forumudur bu konularda ticari av yapanların sitelerinden yardım alabilirsiniz.hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmez elimizden.
0
MAYK ramıza hoşgeldin...Sana verilebilecek en güzel cevap sitemizin kıymetli ADMİNİN DEN gelmiş....
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
hus213 yazdı:Hoş geldin. Hayırlı akşamlar. Heveslendirme derim.????

abi ben yazımdada dedim soradan keşke yapsaydım keşke yapmasaydım yani sonradan keşkelere kalmasın dedim.