Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KARACA ÖREN Baraj gölü(video)
orayı çok iyi biliyorum rauf abicim.tekrar hatırlattığın için sana minnettarım.bir soru:orada yetişen alabalıklardan hiç tattınmı?et renkleri somon gibi oluyor.çok enteresan gelmişti bana.hatta yetiştirenlere sordum bilmediklerini söylediler.tekrar teşekkürler.Alkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:RAUF abicim harika bir paylaşım olmuş hele kuş sesleri yokmu alıp götürüyor insanı...
Evet kuş seslerinin bir özelliği aslında ötenin BÜLBÜL olduğu gerceğidir selamlar.
rauf yazdı:Evet kuş seslerinin bir özelliği aslında ötenin BÜBÜL olduğu gerceğidir selamlar.

Şakımasından anlamak lazımSmile
Bul
yycolak yazdı:orayı çok iyi biliyorum rauf abicim.tekrar hatırlattığın için sana minnettarım.bir soru:orada yetişen alabalıklardan hiç tattınmı?et renkleri somon gibi oluyor.çok enteresan gelmişti bana.hatta yetiştirenlere sordum bilmediklerini söylediler.tekrar teşekkürler.Alkis
Yalcın kardeşim oraya cok kısa bir süre uğramıştım cay molası icin yolumuz uzun idi bir kac dostum ile İstanbula gidiyordum onun icin vaktim olmadı belki melez bir ırk olabilir selamlar.
rauf yazdı:Yalcın kardeşim oraya cok kısa bir süre uğramıştım cay molası icin yolumuz uzun idi bir kac dostum ile İstanbula gidiyordum onun icin vaktim olmadı belki melez bir ırk olabilir selamlar.

bir dahakine kısmetse.oldukça güzel ve enteresan bir lezzeti var.teşekkürler rauf abicim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Burdur Gölü ve Gölümüzde Yaşayan Tek Çeşit Balığımız Aphanius Burdurikus(resİm) alperburdur 42 12,613 17-03-2009, 02:52
Son Yorum: alperburdur
  gökpınar gölü,şuğul (Sivas/Gürün) MaVrUşGiL 18 9,267 16-12-2007, 15:00
Son Yorum: Ege
  marmara gölü Ege 21 4,660 26-05-2007, 09:25
Son Yorum: Marjan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi