Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alanyada Yazılı orkinos palazı avı(maziden bir video)
LeVrEkCi yazdı:rauf abi serkan hüseyinin değil ege nin düşüncelerine katılmış yanlış anlamışsın Gulumse
Vayyyy yapma yaa nasıl özür dilicezSnifsinfya bu konuyu kapatalım sapla saman karıştı zatenBaby
rauf yazdı:Vayyyy yapma yaa nasıl özür dilicezSnifsinfya bu konuyu kapatalım sapla saman karıştı zatenBaby

sen bilirsin abi kaldır konuyu dersen kaldırırım.Seerf
Bul
rauf yazdı:Neyse biz nelerden bahsediyoruz yazılanlar bambaşka.Nasıl biliyorsanız öyle düşünün Sizlere artık bir şey ıspatlama mecburitinde değilim hayırlı günler dilerim.
ben size suç isnat etmedimki ispat isteyeyim ayrıca ben savcıyım ne de hakim. sadece düşünceleerimi yazdım.fakat bu yazdıklarınızdan sonra aklıma gelmeyen acabalar geldi..şimdi düşünmeye başladım.mesela dedim acaba ben araphüso ticari avlanma sertifikası olan biriyle balığa çıksam tutsamda tutsam kimse bir şey diyemez dedim. sonra boş ver arap dedim... hayırlı günler efendim
LeVrEkCi yazdı:profesyonel balıkçıların teknelerine zaman zaman arkadaşlarımız misafir olarak o heyecanı bizlerle paylaşmılardır bu nedenle konuda herhangibir sakınca yoktur.ticari sirküleri bilmiyoruz ve o seneleri hiç bilemeyiz bu nedenle lütfen bu tarz polemiklere girmeyelim.teşekkürler,saygılar.Seerf

rapor eklenmişse bende sitede üye isem kafama takılan bir şey olursa yazarım nihatım.eleştiririm övgüyle yazarım yada çekincelerimi bildiririm.hattagücüm yettiğince takılırım.ister beğenilr ister beğenilmez. çünkü eklenen herşey beğeniye sunulmuştur..sirkülere hepsine baktım 2008 de amatöre limit getiren arkadaşlar profesyonele limit getirmemişHiav yasak demedim hakaret etmedim yanlış örnek olabilir dedim halen diyorum. sevgiler saygılar bizden Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ben size suç isnat etmedimki ispat isteyeyim ayrıca ben savcıyım ne de hakim. sadece düşünceleerimi yazdım.fakat bu yazdıklarınızdan sonra aklıma gelmeyen acabalar geldi..şimdi düşünmeye başladım.mesela dedim acaba ben araphüso ticari avlanma sertifikası olan biriyle balığa çıksam tutsamda tutsam kimse bir şey diyemez dedim. sonra boş ver arap dedim... hayırlı günler efendim

rapor eklenmişse bende sitede üye isem kafama takılan bir şey olursa yazarım nihatım.eleştiririm övgüyle yazarım yada çekincelerimi bildiririm.hattagücüm yettiğince takılırım.ister beğenilr ister beğenilmez. çünkü eklenen herşey beğeniye sunulmuştur..sirkülere hepsine baktım 2008 de amatöre limit getiren arkadaşlar profesyonele limit getirmemişHiav yasak demedim hakaret etmedim yanlış örnek olabilir dedim halen diyorum. sevgiler saygılar bizden Rose

sorun yok arapım herkes düşüncesini yazacak tabiiki medeni bir şekilde konuşuyoruz GulumseAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,597 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  ALANYADA Lekeli Mercan Avım. rauf 18 3,130 09-04-2012, 19:57
Son Yorum: ALTAYLI
  SENENİN SON AVI!(video) rauf 15 2,962 30-12-2011, 21:57
Son Yorum: turna
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,520 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  Bu sefer ORFOS (video) rauf 21 5,986 06-05-2011, 05:42
Son Yorum: rauf
  YAZILI ile başladık LAGOS ile bitirdik!. rauf 11 4,104 08-02-2011, 04:57
  BİR AV GÜNÜM(video) rauf 15 3,542 20-11-2010, 10:15
Son Yorum: bahriyeli
  10.10.2010 Çameli alabalık avımız(Kamera gözlükle çekilen video) alperburdur 30 7,974 26-10-2010, 22:42
Son Yorum: alperburdur
  Tekmili Birden KONULARIM (VİDEO) rauf 17 4,268 19-03-2010, 18:51
  Paragat avi (video) Albatros-gr 79 21,556 28-01-2010, 12:02
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi