Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekci tüm videolar 1
yok yok ben sadece teknolojiyle arası pek iyi olmayanlardanım hepsi o geçen sene kamerada götürdükki görüntüleyim diye hatta bataryası zayıf diye sadece balığı çekerken alalım görüntüye dedik ama kısmette yokmuş yoksa yayın video,yu sizde seyredecektiniz hani derlerya kısmetten öte yol yok diye aynen öyle oldu kısmetse bu sene olur inşallah dededen kalma bir kamera var allahdan.sen ne alın nede gücen görüntün olsun o bile yeter yoksa içinde balık olmasada olur adamım.bide benim telefon sadece armaya yarayan cinslerden pıhılps 162 yenisi 79 ytl
Bul
ben telefonumu en dandiginden kullanıyorum o benim için önemli degil ama kameramı 10 sene evvel çocukluktan kalan bi hevesle aldım küçükken bi akrabam küçüklügünü seyrettirmişti içimde kalmış o zamandan bende gençligimi çocuklarımın bebekligini çekecem yaşarsam yaşlılıgımda seyredecem diye binbir zorlukla almıştım ödiyene kadar canım çıkmıştı şimdi satmaya kalkıyorum 200 ytl ye alan yok sony yandan ekranlı güzelde bişey ama neler çıktı diye alanda yok.sanırım balıkta bunu kullanacam artık her balıga çıkarken yanıma alıcam en azından beni çekemeselerde ben levrek çekenleri çekerim bi ara da levrek için özel çekim yapacam ama biraderi ayarladım 1 hafta hergün benle geleceksin dedim zevkle dedi elbet bi levrek denk getiririz Smile
Bul
kamera çekmek içinse bir hafta bende gelirim hemde kardeşinden daha büyük bir zevkle allaa bir hafta deniz iyot balık daha ne isteyimki
Bul
Alkiseyvallah kamil abi saolasınAlkis
Bul
LeVReKCi yazdı:[youtube]mtxuoccNP7c[/youtube]

google da levrekci yazınca bu cıkıyor Smile)))
Bul
nihat imrenerek seyrettim.
maşşalah
allah nazardan saklasın.
süper görüntüler bunlar.
Bul
helal sana valla özellikle de o 92 olan Smile

guzel goruntuler. sörf tahtasında cektiğin youtube dan silinmiş yenilersen gormek isteriz

rastgele..
Bul
nihat bey harikasın arkadaşım. biz yanımızda kamereman götüremiyoruz ne yapalım fotoğrafla idare artık.

ama hemen her video da yenge "kaç tane" diye sormadan edememiş. sanırım o da balık hastasıSmile

teşekkürler paylaşım için.

bu arada bayramdan sonra programını da unutmayın sakın tamam mı?
Bul
serdar abi ona bende dikkat ettim benim hanım saolsun her kenara gelişte kaç yaneee diye sormuş videolarda daha böyle kenara geliş videosu çok var hepsini seyrettim hepsinde kaç taneee var Smile)
hanım çok sever balık tutmayı çokda hırslıdır bir keresinde sıcagın güneşin altında 5 saat bekledik hadi bişey yok diyorum illa gelir bekle diye diye 5 saat bekledik bişey tutamadık.
geçendede çocukları istavrite götüreyim dedim hanım tutturdu levrek tutacam diye gittik çocuk sıkıldı yoksa tutana kadar dönemezdik.
benim ufak olan kız 3,5 yaşında ondan sebeb pek çıkamıyoruz büyüsünler hanım tekneyi bana bırakmaz alır gider
Bul
Aptalkafam
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  turan köyü balık avı videolar erdekli yücel 20 5,293 17-03-2009, 23:59
Son Yorum: mariner8
  ben dün gece bu videolar gibi bi rüya gördüm alperburdur 16 3,552 19-01-2009, 11:45
Son Yorum: fotokopici
  levrekci 2008 avları slayt LeVrEkCi 22 4,545 01-09-2008, 23:04
Son Yorum: Can ARSLAN
  bu aşk hiç bitermi LeVrEkCi LeVrEkCi 34 5,106 28-08-2008, 10:43
Son Yorum: Tropheus
  saroz dan videolar LeVrEkCi 22 4,151 16-08-2008, 11:01
Son Yorum: sea1can
  balıkçının yardımına koşan adam(levrekçi) BALIK and OZAN 27 5,219 12-02-2008, 10:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  Hamsiye (levrekçi için strese birebir ) yıldırıms74 20 3,911 04-06-2007, 22:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  levrekci klipleri 3 LeVrEkCi 6 2,257 12-11-2006, 03:12
Son Yorum: GÖKSEN
  levrekci klibleri 2 LeVrEkCi 5 2,274 12-11-2006, 03:00
  levrekci klip 7 LeVrEkCi 10 3,139 12-11-2006, 00:35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi