Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Annemin hamsili ekmeği
Uzun_ahmet yazdı:Nuran hanım öncelikle geçmiş olsun, inşallah pataloji sonuçları kötü çıkmaz tez zamanda sağlığına kavuşursunda belki bizede nasip olur sizin şu hamsili çeşitlerinizden..

sağolasın inşallahSadayağa kaltığım gün söz
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
LeVrEkCi yazdı:burç murç istemem yemek köşesini bi konuşalım yönetim odasında GulumseSeerfhem birsürü bayan var aslındada yazan yok işte Gulumse

sirenia köşesi olsun işte bu hasta gariban kadınaSadyemek te olsun yazılarda olsun ama bak burç güzel fikir dene derim erkekler daha meraklıdır bu konuya siteye akıcılık getirir düşün derim yaniGulumse
Bul
sirenia yazdı:sirenia köşesi olsun işte bu hasta gariban kadınaSadyemek te olsun yazılarda olsun ama bak burç güzel fikir dene derim erkekler daha meraklıdır bu konuya siteye akıcılık getirir düşün derim yaniGulumse

balıktan başka hiçbirşey olmaz canım arkadaşım benim Gulumsesadece balık burcunu yorumlarsan olabilir Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:balıktan başka hiçbirşey olmaz canım arkadaşım benim Gulumsesadece balık burcunu yorumlarsan olabilir Siyirdim

olur ne yapalım kadere razı olmak gerekSmile
Bul
ekmek güzelde o pataloji ile ilgili bölüm hoşuma gitmedi.rahatsızlık durumunu biliyorum ama bu hoş değil.inşallah gönlüne göre olur.tekrar geçmiş olsun.
Bul
tarif icin tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hamsili Ekmek(Annemin Tarifi) sirenia 7 2,212 02-12-2011, 17:39
Son Yorum: turna
  Hamsili Omlet sirenia 9 2,300 23-11-2011, 10:54
Son Yorum: sirenia

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi