Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkiye sportoto süper lig şampiyonluk oylaması :)
herkese merhaba gece spor haberlerine bakıyordum aklıma geldi malum süper lig'de karışık şike olayına şöyle bi güzel anket yapalım istedim...

Hangi takımı tuttuğunuz ve Sizce takımların gidişatı,oyuncu kalitesi,takım ruhu,teknik adamlar göz önünde bulundurulursa bu sene hangi takım şampiyon olur...
Bul
İlk yorum ve oy benden Smile

Ben Galatasaraylıyım... Gönülden Galatasaray olsun isitiyorum... Smile

gidişat olarak Trabzon Spor olur gibime geliyo...
Bul
beşiktaşlıyım babadan dededen.hastasıyım çok seviyorum takımımı.asaleti yeter kartalımın.bana göre busene bizden cacık olmaz yineSiyirdim takımın kurgusu yanlış sistemi yanlış.beşiktaş iyi yönetilmiyor.ahmet dursun seba gitsin diye ihanet edenler bu takımı yaktıklarının farkındalığındamıydı acaba o zamanlar.başkanımızda para yoktu ama akıl vardı,asalet vardı,disiplin vardı.herşey para değil.zaten parada camianın para babalarından geliyordu.yani kısaca takımım busenede yanlışyolda.fenerbahçe şampiyon olur.farkta atar busene.oynadığı top biryana dursun ülkemizde işler genelde bu düzenekte yürür.ezileni,horgörüleni,yada güçsüz kalanı ayağa kaldırır türk halkı.yanındada olur.türkün özünde bu vardır.huyumuz buHappy yani ligi oynamanın bir anlamı yok.şampiyon belli nasılsaBobo fenerbahçeliler kızmasın sakın latife yapıyorum.ha her şakada bi ciddiyet varmı vallaha ben demedim atalarımın sözüHappy
Bul
ben amatör balıkçıyım.çok özür dilerim hiç olmazsa burada futboldan uzak olmak istiyorum.nereye baksan futbol,gazete manşeti,tv,arkadaş sohpeti vs.
Bul
Yalçıncığım al bendende o kadar spor demek insan sağlığı demektir biz ise sporu insanların içlerinde sakladıkları kinin dejarz olması anlamına geliyor o nedenden de özellikle futboldan uzak olmaya çalışıyorum.Happy
Bul
Ezelden ebede FENERBAHÇELİYİM.. Aslen Trabzonlu olduğumuz halde sülalece FENERBAHÇELİYİZ.. Türkiye'nin en büyük camiasının bir ferdi olduğum için de gurur duyuyorum.. şike iddiaları hakkında yorum yapmam, adı üstünde henüz iddia!! Klübümüz bir alt lige de düşse üç alt lige de düşse biz yine FENERBAHÇELİYİZ.. gerekirse kaldırım taşlarında maç izler yine de desteğimize devam ederiz..

Gidişata göre tahmin yapmak play off sistemi için zor ama şampiyonluk bu sene de FB-TS arasında gider gelir bence.. burada asıl mesele, FB bu sene de şampiyon olursa basiretsiz federasyonun ne yapacağı.. işte bunu çok merak ediyorum Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
arkadaşlar bu forum kuruldugundan beri bazı konulardan uzak durmaya gayret ettik,futbol,siyaset,magazin...vs balıkçılık harici konular herzaman sitedeki huzuru bozdu.herkesin kendi tuttugu takım,siyasi parti ve görüş vardır ve her ne olursa olsun bunun karşıtı savunmayı kabul etmez,biryerden sonrada tartışma başlar.
bu nedenlerden dolayı biz balıktan uzaklaşmadan devam edelim.teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  organizasyon oylaması LeVrEkCi 31 7,369 11-03-2011, 19:59
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon tarih oylaması LeVrEkCi 189 25,051 24-02-2011, 19:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  nisan 2008 ayın avı avcısı oylaması LeVrEkCi 6 2,737 08-05-2008, 09:23
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2008 mart ayı ayın avı ve avcısı oylaması LeVrEkCi 7 3,037 04-04-2008, 01:06
Son Yorum: bahriyeli
  2008 şubat ayı ayın avcısı oylaması LeVrEkCi 3 2,627 04-03-2008, 10:37