Yorumları: 74
Konuları: 4
herkese merhaba gece spor haberlerine bakıyordum aklıma geldi malum süper lig'de karışık şike olayına şöyle bi güzel anket yapalım istedim...
Hangi takımı tuttuğunuz ve Sizce takımların gidişatı,oyuncu kalitesi,takım ruhu,teknik adamlar göz önünde bulundurulursa bu sene hangi takım şampiyon olur...
Yorumları: 74
Konuları: 4
İlk yorum ve oy benden
Ben Galatasaraylıyım... Gönülden Galatasaray olsun isitiyorum...
gidişat olarak Trabzon Spor olur gibime geliyo...
Yorumları: 261
Konuları: 6
beşiktaşlıyım babadan dededen.hastasıyım çok seviyorum takımımı.asaleti yeter kartalımın.bana göre busene bizden cacık olmaz yine
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
takımın kurgusu yanlış sistemi yanlış.beşiktaş iyi yönetilmiyor.ahmet dursun seba gitsin diye ihanet edenler bu takımı yaktıklarının farkındalığındamıydı acaba o zamanlar.başkanımızda para yoktu ama akıl vardı,asalet vardı,disiplin vardı.herşey para değil.zaten parada camianın para babalarından geliyordu.yani kısaca takımım busenede yanlışyolda.fenerbahçe şampiyon olur.farkta atar busene.oynadığı top biryana dursun ülkemizde işler genelde bu düzenekte yürür.ezileni,horgörüleni,yada güçsüz kalanı ayağa kaldırır türk halkı.yanındada olur.türkün özünde bu vardır.huyumuz bu
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
yani ligi oynamanın bir anlamı yok.şampiyon belli nasılsa
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
fenerbahçeliler kızmasın sakın latife yapıyorum.ha her şakada bi ciddiyet varmı vallaha ben demedim atalarımın sözü
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ben amatör balıkçıyım.çok özür dilerim hiç olmazsa burada futboldan uzak olmak istiyorum.nereye baksan futbol,gazete manşeti,tv,arkadaş sohpeti vs.
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
Yalçıncığım al bendende o kadar spor demek insan sağlığı demektir biz ise sporu insanların içlerinde sakladıkları kinin dejarz olması anlamına geliyor o nedenden de özellikle futboldan uzak olmaya çalışıyorum.
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
11-10-2011, 09:35
(Son Düzenleme: 11-10-2011, 09:42, Düzenleyen: xfisher.)
Ezelden ebede FENERBAHÇELİYİM.. Aslen Trabzonlu olduğumuz halde sülalece FENERBAHÇELİYİZ.. Türkiye'nin en büyük camiasının bir ferdi olduğum için de gurur duyuyorum.. şike
iddiaları hakkında yorum yapmam, adı üstünde henüz iddia!! Klübümüz bir alt lige de düşse üç alt lige de düşse biz yine FENERBAHÇELİYİZ.. gerekirse kaldırım taşlarında maç izler yine de desteğimize devam ederiz..
Gidişata göre tahmin yapmak play off sistemi için zor ama şampiyonluk bu sene de FB-TS arasında gider gelir bence.. burada asıl mesele, FB bu sene de şampiyon olursa basiretsiz federasyonun ne yapacağı.. işte bunu çok merak ediyorum
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar bu forum kuruldugundan beri bazı konulardan uzak durmaya gayret ettik,futbol,siyaset,magazin...vs balıkçılık harici konular herzaman sitedeki huzuru bozdu.herkesin kendi tuttugu takım,siyasi parti ve görüş vardır ve her ne olursa olsun bunun karşıtı savunmayı kabul etmez,biryerden sonrada tartışma başlar.
bu nedenlerden dolayı biz balıktan uzaklaşmadan devam edelim.teşekkürler.