Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teşekkürler
Bugün yapmayı  planladığımız msn partisinini ilk safhasını öğlen saat 12:00 da başlattık.Ve saat 15:30 a kadar sürdü.Duyurularımızı dikkate alarak bizleri,dostlarını kırmayarak bu güzel olaya şahitlik eden ;
kamil ılıpınar
fıshermen
levrekçi
ali
afala
beyazzenci
ayastafonas balıkçısı
cahit usta
archie
rıfat yaman
ustam 61
doktor
ve selim

teşekkür ederim.Bu akşam yapılacak olan 2. msn partisi saat 21:00-21:30 arasında başlayacaktır.Katılmak isteyen tüm dostları bekliyoruz.

MSN ; aivamura@hotmail.com
Bul
      Güzel ve hoş sohbetlerle dolu bir toplantı oldu.Katılan tüm arkadaşlara ve evsahibi murata teşekkür ederim.Tbii çay ve bira servisleri içinde.
Bul
zaten şoanda açılsa sazan gibi atlıycam beleş bira ve sohbeti bulduk tşk murat
Bul
Hersey için teşekkürler arkadaşım
:0507::0507::0521::0507::0507:
Bul
akşam msn partisi başladı herkesin bilgisine
Bul
Sevgili forum üyeleri.Bir haftadır yaptığımız ilanlar sonunda msn partisinin ilk safhasını gerçekleştirmiş olduk.Bu nedenle partiye bizi kırmayarak gelen ;
levrekçi
kartallı (iş yerinden zor imkanlarla)
rıfatyaman (bizimle partide kalabilmek için dükkanını 23:30 da kapattı)
rapalacı
afala
ustam61
göksen e sonsuz teşekkürler.Partiye katılan değerli büyüklerimin yoğun istekleri üzerine ilerleyen günlerde tekrar böyle bir uygulama yapmak istiyoruz.Konu hakkında siteden bilgi verilecektir.Katılımcılara tekrar teşekkür edererim.Herkesin oltası balık dolsun emiiiii.

Saygı ve sevgiler.
Bul
katılan herkese teşekkürler
Bul
ustam bizde teşekkür ederiz. paylaşımlar süper oldu bir dahakini merakla bekliyorum inşallah en yakın zamanda yine yaparız
Bul
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Sanırım güzel sohbetler oldu
Bul
herkese teşekkürler işlerden ve evde çocuklardan dolayı sıkıntılı bir günüme geldigi için elimden geldigi kadar katılmaya çalıştım ama devamlı takipteydim sonradanda okudum yazıları tekrarını mutlaka yapalım herkese teşekkürler
bu arada unutmadan çatalca84 (murat) herşey için teşekkür ediyorum beni kırmayarak herşeyi üstlendigi için ve çaylar biralar için Smile saolasın dostum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  delta35 olan kullanıcı adım Salih Reis olarak değişmiştir. teşekkürler Salih Reis 10 2,265 16-08-2007, 20:14
Son Yorum: orhanekmekci
  Herkese Merhaba...Yardımlarınız için simdiden Tesekkurler... pasha06 16 3,158 29-12-2006, 14:47
Son Yorum: Arşimet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi