Yorumları: 1,564
Konuları: 32
!982-1986 arası Çanakkale orman bölge müdürlüğü ağaçlandırma grup müdürlüğünde arazi formeniydim.1982 yılında bizzat şantiyede yatıp kalkarak,Gelibolu ılgardere köyü-eceabat sivli köyü arasındaki 1000 hektarlık alanı ağaçladık.yazın sıcağı,kışın buzu.Sonra birgün (geçen yaz) kendini bilmezin bir kıvılcımı.
![Sad Sad](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/sad.png)
(( koca orman kül.Yaklaşık onsene evvel,benim işletme müdürüm,çok sevdiğim ağabeyim Talat Göktepe yine kendini bilmezin çıkarttığı conk bayırı yangınında,Çanakkale orman bölge Müdür olarak etiplerin başında şehit.Anısı önünde saygıyla eğilip.rahmetle anıyorum.Bunları hatırlayınca içim acıyor,gözlerim doluyor...
KİYOTO SÖZLEŞMESİNİ KABUL EEEEEEEEEEEEEEEET...............
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
çımarivaya çok teşekkürler
ayrıca nihat abi sana da çok teşekkürler yaptığın çok güzel bir davranış örnek almak lazım
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kiyoto sözleşmesi nedir yaww yazıp duruyorsunuz bilmemek degil sormamak ögrenmemek salaklık bence sordum kusura bakmayın bilmiyorum
Dostum.
1997'de Japonya'da imzaya açılan İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi ve Amerika Birleşik Devletlerinin ısrarla imzalamadığı sözleşme. Yani Çevre Küresel ısınma,iklim değişiklikleri, ekonomik pazar paylarını içeren bir sözleşeme......
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eyvallah dostum bu sitenin bana en büyük verdigi şey bu zaten ayrıntılara önem vermeyi ögrendim hayatım boyunca ayrıntılar beni ilgilendirmedi hep pratik öz kısa temiz gitmeyi sevdim ama ayrıntılarda gekli oldugunu burada ögreniyorum ihtiyaç duyuyorum.mesela lüfere senelerdir rodex 30veya 35 numara misina atarım ama ne misinalar varmış burada ögrendim seneye aglatacam balıkları inşallah .a hafta izinimde olta almaya gidecez aliço unutma
Dostum!!!
Hayat ayrıntılarda gizlidir.