Yorumları: 2,222
Konuları: 70
Vatanımız ve Bayrağımız için gazi olan Tüm Kahraman Askerlerimize birkez daha saygıyla minnet ve şükranlarımı sunuyorum.Ve bir güneydoğu gazisi olduğum için vatanın milletim ve bayragım için kanım aktığı için gurur duyuyorum.
Kanımızın son damlasına kadar ve son nefesimize kadar M.K.ATATÜRK'ÜN İZİNDEYİZ VE CUMHURİYETİNİN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ..
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tüm günler gazilerimiz için yani sizler için olması lazım fevzi sizler vatan için gazi olmuşsunuz 1 gün nedir ki.
Yorumları: 2,222
LeVrEkCi yazdı:tüm günler gazilerimiz için yani sizler için olması lazım fevzi sizler vatan için gazi olmuşsunuz 1 gün nedir ki.
1 Günde olsa hatırlanmak güzel nihat abi bizim yaptığımız okadar buyuk bır iş degıl kim olsa aynısını yapacaktı zaten bizim tek sansımız vatanımız ıcın bırseyler yapmaya calısmamızdır.
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 2,662
Vatan size minnettar kardeşim.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sevgili Fevzi,
Senin nezdinde tüm gazilerimize cân-ı gönülden şükranlarımı sunarım.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
gaziler gününüz kutlu olsun..gazilikte şehitlik gibi her kul a nasip olmaz....allaha emanet kardeşim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 261
Konuları: 6
bölgede görev yapmış biri olarak diyeceğim şudurki,şehitlik ne kadar kutsalsa gazilikte bir okadar özel ve kutsaldır.tüm gazilerin 19 eylülünü kutlarım.