09-10-2011, 05:24
İstanbul için beklenen yağış an itibariyle Anadolu Yakasında başlamıştır, bugün balığa çıkmayı düşünenlere geçmiş olsun..
bir tutkudur balık tutmak..
***forumumuzun farklılığı***
|
09-10-2011, 05:24
İstanbul için beklenen yağış an itibariyle Anadolu Yakasında başlamıştır, bugün balığa çıkmayı düşünenlere geçmiş olsun..
bir tutkudur balık tutmak..
09-10-2011, 09:17
merttekol yazdı:diyorumya mutlaka hergün giriyorsunuz siteye.hem lak lak için.hem yeni raporlar yeni bilgiler için.artı dengesiz tipler saçma muhabbetler yok.seviye herzaman yukarıda.geyik bile yapılsa boşa değil.yalçın abi saolsun çekti bizi siteye.yoksa klavyemi Allah Allah yakınına bile yaklaşmazdım kaç yıldır söylüyordum sana koçum.dinlemedinki.bak hayatın değişti;hepimizinki gibi..... ![]()
09-10-2011, 09:19
Hamido yazdı:Valla Yalçın ustam tatlı diliyle gönüllerin sultanı. o senin güzelliğin hamitcim. torununa allah sağlıklı,varlıklı uzun ömürler versin.sevenlerinden sevdiklerinden ayırmasın.hep gülsün,güldürsün inşallah. ![]()
10-10-2011, 01:36
ömer abicim cidden insan kendisi için hiç umursamadığı şeyleri onlar için resmen bindefa düşünüyor.benim için daha 1 haftalık bir mevzuu ama sürekli tetikteyim.ve evet berkan abinin dediği gibi sünnet çok kolaylaştı.hatta ben doğunca yaptıracaktım hemen.ama sarılık oldu oğlan.vazgeçtik.
10-10-2011, 01:40
yalçın bey teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|