Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kova ile Mazmozun birleşimi ...(Yeni bir sistem)
KALAMAR yazdı:Alkis+1 yalçın abi bu kadar uğraşmasına gerek kalmaz
kadın çorabının içine yemleri doldur sepetin altına misina ile bağla sonra suta at derim. Bu yöntem daha kolay olur ve kendini üzmemiş olursun

niye sepetin altına baglıyorruz ki anlamadım ? içine koysam daha etkili olmaz mı *
Bul
İçine-altına zaten Dursuncum.Siyirdim
Hem yemlede fazla uğraşmana gerek yok.Git bir peynirciye deri tulumun tulumundan bir parça iste sepetin içine onu koy.Bak balığa o zaman.Wink
Bul
yycolak yazdı:İçine-altına zaten Dursuncum.Siyirdim
Hem yemlede fazla uğraşmana gerek yok.Git bir peynirciye deri tulumun tulumundan bir parça iste sepetin içine onu koy.Bak balığa o zaman.Wink

SiyirdimSiyirdim önce bi yemle deneyeyim ondan sonra bidaki avda öle denerim teşekkürler fikir için abi Wink
Bul
kale124 yazdı:SiyirdimSiyirdim önce bi yemle deneyeyim ondan sonra bidaki avda öle denerim teşekkürler fikir için abi Wink

Şimdiden rasgelsin o zaman Dursuncum.Alkis
Bul
yycolak yazdı:Şimdiden rasgelsin o zaman Dursuncum.Alkis

teşekkürler yalcın abi 76
Bul
ben yeni taktik öğrendim arkadaşlar sizlerle paylaşayım tekneye binmeden önce ince cakıl poşetin içine koyun meraya vardığınız zaman birer avuç serpeştirin yapmış olduğumuz yöntem mazmuz görevini yapıyor faydasını gördüm rast gele...AlkisSeerfSeerfSeerf
Bul
yycolak yazdı:İçine-altına zaten Dursuncum.Siyirdim

sanki sen denemişin gibi konuşuyorsun kardeş bu yöntemi kaç defa denedin..NayirolamazHadiordanSiyirdimSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi