Yorumları: 1
Konuları: 1
27-05-2011, 23:18
(Son Düzenleme: 27-05-2011, 23:24, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
kalemle lüfer avı !
evet çok değişik gelebilir ama gerçek bir gecede tam 103 parça evet tam 103 artık sigara yakmaya fırsat bulamadım .
kaçanlarda cabası. kaçanlar derken iğneden kurtulan olmuyor artık kiloluk kofanalar yüzüne kopanları diyorum.
daha fazlası için buyrun lorddar com
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
engin senin gibiler yüzünden denizlerimizde balık kurudu iyi halt etmişsin.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
28-05-2011, 17:37
(Son Düzenleme: 28-05-2011, 17:41, Düzenleyen: Lapsetur.)
Bu arkadaşın sirkülerle hiç alakası yok belli ki. Zaten eline her oltayı alan Amatör Balıkçı olmuyor malesef.
Şimdi bu arkadaş ben Amatör balıkçı değilim der bizde kendisine "Amatör Balıkçı" nın kendisinin bildiği Amatör ve Profesyonel anlamlarıyla hiç alakası olmadığını anlatırdık fakat Nihat arkadaşı ban'lamış.
Konu kilitliydi belki başka yorum yazmak isteyen arkadaş olur diye tekrar açtım.
Bu arkadaşımız düzgün bir şekilde oltayı anlatsaydı kendisine teşekkür borç'lu olurduk
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Müdürüm adam zaten cümlesinin sonunda adres vererek asıl niyetini belli etmiş,gecede 103 parçada da sorun yok bence , ancak limit adedini doldurduktan sonrasını tutar tumaz denize iade etmek şartıyla, limiti doldurduktan sonrasını sportif balıkçılığa sayarsak yani normal..gerçi ben sporif balıkçılığıda sevmiyym oda ayrı ..
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
tedirgin SaZaN yazdı:Müdürüm adam zaten cümlesinin sonunda adres vererek asıl niyetini belli etmiş,gecede 103 parçada da sorun yok bence , ancak limit adedini doldurduktan sonrasını tutar tumaz denize iade etmek şartıyla, limiti doldurduktan sonrasını sportif balıkçılığa sayarsak yani normal..gerçi ben sporif balıkçılığıda sevmiyym oda ayrı ..
Ben yazısında 5 Kg'yi geçtikten sonrasını denize iade ettim cümlesini göremedim hatta kaçırdıkları için çok üzülmüş gibi.
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Lapsetur yazdı:Ben yazısında 5 Kg'yi geçtikten sonrasını denize iade ettim cümlesini göremedim hatta kaçırdıkları için çok üzülmüş gibi.
doğru diyorsun abi, ben 103 parçanın makul sayılabileceği tek durumu belirttim, adam sigara yakmaya vakit bulamadım derken zaten amatör ruhtan ne kadar uzak olduğunuda açıkça belli etti,ben eğer sigara yakacak yada bardağımı tazeleyecek bir pozisyonda önce onları halleder rahatça sandalyemde oturup şamandıramı seyredebilecek ortam oluşunca oltamı suya salarım,atçek balık tutmak işin zevkini öldürür hatta bana göre..
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
bu arkadaşa birileri balık tutmanın bir zevk ve sabır gerektirdiğini anlatmalı.

.çok balık tutmak iyi balıkçı yapmaz insanı..

.herkez kurallara uysun çocuklarımızda bu zevkten mahrum kalmasın saygılar....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Banlandığına çok

Böyle insanlarla aynı forumda olmak ya da üyesi olduğum foruma böyle insanların üye olması beni çok üzerdi

doğrusu
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 977
Konuları: 14
29-05-2011, 00:56
(Son Düzenleme: 29-05-2011, 20:24, Düzenleyen: Hamido.)
Lapsetur yazdı:Bu arkadaşın sirkülerle hiç alakası yok belli ki. Zaten eline her oltayı alan Amatör Balıkçı olmuyor malesef.
Şimdi bu arkadaş ben Amatör balıkçı değilim der bizde kendisine "Amatör Balıkçı" nın kendisinin bildiği Amatör ve Profesyonel anlamlarıyla hiç alakası olmadığını anlatırdık fakat Nihat arkadaşı ban'lamış.
Konu kilitliydi belki başka yorum yazmak isteyen arkadaş olur diye tekrar açtım.
Bu arkadaşımız düzgün bir şekilde oltayı anlatsaydı kendisine teşekkür borç'lu olurduk
Konuyu tekrar açtığın için teşekkürler Oktay.

Bence bu kişinin balıkla ilgisi yok.

Sitesine tıklattırmak isteyen. Mesleği diğer olanlardan birisi.

Kalem ile balık avıymış.

Bari Maus veya klavye ile deseydin siteye tıklayanlarıda balık kabul ediyor herhalde. (Bende tıkladım.)
Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......