25-05-2011, 14:53
YASADIKLARIMDAN NELER OGRENDIM ?
YAS 5
Anne ve babamin birbirlerine bagirmalarinin beni ne kadar korkuttugunu ögrendim.
YAS 7
Mesrubat içerken gülersem içtigimin burnumdan gelecegini ögrendim
YAS 12
Bir seyin degerini anlamanin en iyi yolunun bir sure ondan yoksun kalmak oldugunu ögrendim.
YAS 13
Annemle babamin elele tutusmalarinin ve öpüsmelerinin beni daima mutlu ettigini ögrendim.
YAS 15
Bazen hayvanlarin kalbimi insanlardan daha fazla Isittigini ögrendim.
YAS 18
Ilk gençlik yillarimin keder, saskinlik, istirap ve asktan ibaret oldugunu ögrendim
YAS 24
Askin kalbimi kirabilecegini ama buna deger oldugunu ögrendim.
YAS 32
PAYLASMANIN ÇOK ÖNEMLI OLDUGUNU ÖGRENDIM
Bir arkadasi kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek oldugunu ögrendim.
YAS 36
Önemli olanin baskalarinin benim için ne düsündükleri degil , benim kendi hakkimda ne düsündügüm oldugunu ögrendim.
YAS 38
Esimin beni hala sevdigini , tabakta iki elma kaldiginda küçügünü almasindan anlayabilecegimi ögrendim.
YAS 41
Bir insanin kendine olan güveninin , basarisini büyük Oranda belirledigini ögrendim.
YAS 44
Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duydugunu ögrendim.
YAS 46
Yalnizca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü aydinlatabilecegimi ögrendim.
YAS 49
Herhangi bir isi yaptigimdan daha iyi yapmaya çalistigimda, o isin yaraticiliga dönüstügünü ögrendim.
YAS 50
Sevgi, evde üretilmemisse, baska yerde ögrenmenin çok güç olabilecegini ögrendim.
YAS 53
Insanlarin bana, izin verdigim biçimde davrandiklarini ögrendim.
YAS 55
Küçük kararlari aklimla, büyük kararlari ise kalbimle almam gerektigini ögrendim.
YAS 64
Mutlulugun parfüm gibi oldugunu, kendime bulastirmadan baskalarina veremeyecegimi ögrendim.
YAS 70
Iyi kalpli ve sevecen olmanin , mükemmel olmaktan daha iyi oldugunu ögrendim.
YAS 82
Sancilar içinde kivransam bile Baskalarina bas agrisi olmamam gerektigini ögrendim.
YAS 90
Kiminle evlenecegin kararinin hayatta verilen en önemli karar oldugunu ögrendim.
YAS 95
Ögrenmem gereken daha pek çok seyler oldugunu ögrendim.
Dun sabaha karsi kendimle konustum
Ben hep kendime çikan bir yokustum
Yokusun basinda bir düsman vardi
Onu vurmaya gittim kendimle vurustum
YAS 5
Anne ve babamin birbirlerine bagirmalarinin beni ne kadar korkuttugunu ögrendim.
YAS 7
Mesrubat içerken gülersem içtigimin burnumdan gelecegini ögrendim
YAS 12
Bir seyin degerini anlamanin en iyi yolunun bir sure ondan yoksun kalmak oldugunu ögrendim.
YAS 13
Annemle babamin elele tutusmalarinin ve öpüsmelerinin beni daima mutlu ettigini ögrendim.
YAS 15
Bazen hayvanlarin kalbimi insanlardan daha fazla Isittigini ögrendim.
YAS 18
Ilk gençlik yillarimin keder, saskinlik, istirap ve asktan ibaret oldugunu ögrendim
YAS 24
Askin kalbimi kirabilecegini ama buna deger oldugunu ögrendim.
YAS 32
PAYLASMANIN ÇOK ÖNEMLI OLDUGUNU ÖGRENDIM
Bir arkadasi kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek oldugunu ögrendim.
YAS 36
Önemli olanin baskalarinin benim için ne düsündükleri degil , benim kendi hakkimda ne düsündügüm oldugunu ögrendim.
YAS 38
Esimin beni hala sevdigini , tabakta iki elma kaldiginda küçügünü almasindan anlayabilecegimi ögrendim.
YAS 41
Bir insanin kendine olan güveninin , basarisini büyük Oranda belirledigini ögrendim.
YAS 44
Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duydugunu ögrendim.
YAS 46
Yalnizca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü aydinlatabilecegimi ögrendim.
YAS 49
Herhangi bir isi yaptigimdan daha iyi yapmaya çalistigimda, o isin yaraticiliga dönüstügünü ögrendim.
YAS 50
Sevgi, evde üretilmemisse, baska yerde ögrenmenin çok güç olabilecegini ögrendim.
YAS 53
Insanlarin bana, izin verdigim biçimde davrandiklarini ögrendim.
YAS 55
Küçük kararlari aklimla, büyük kararlari ise kalbimle almam gerektigini ögrendim.
YAS 64
Mutlulugun parfüm gibi oldugunu, kendime bulastirmadan baskalarina veremeyecegimi ögrendim.
YAS 70
Iyi kalpli ve sevecen olmanin , mükemmel olmaktan daha iyi oldugunu ögrendim.
YAS 82
Sancilar içinde kivransam bile Baskalarina bas agrisi olmamam gerektigini ögrendim.
YAS 90
Kiminle evlenecegin kararinin hayatta verilen en önemli karar oldugunu ögrendim.
YAS 95
Ögrenmem gereken daha pek çok seyler oldugunu ögrendim.
Dun sabaha karsi kendimle konustum
Ben hep kendime çikan bir yokustum
Yokusun basinda bir düsman vardi
Onu vurmaya gittim kendimle vurustum