brösi yazdı:her sene yapılan güzel bir organizasyon samaderi kutlamak isterdim fakat ben başka tarafından bakmak istiyorum bu olaya bizim buralarda olta balıkçılğı çok yaygın (yani sakarya bölgesi ) yarışmanın yapılacağı yer tam bir tabiat harikası bölge büyük bir alan olarak kum ocaklarından ötürü göller ile çevrili balık çeşidi bol fakat buraları germe ağlar parketeler diyeceğim odur ki tamamı ile talan ediliyor yani isteyen istediği şekilde avlanıyor 2 yıldır turnayı yumurta döneminde korumaya aldılar bu güzel birşey şimdi ben isterdim ki bu organizeyi her sene burada düzenleyen samader buranın amatörbalıkçılara üyelerin de katkısıyla balıklandırılıp mesela sazan yavruları gibi çabulk büyüyen balığın buraya kazandrılması olaması gerekir diye düşünüyorum .fakat hiç bir katkısı olmayan burada neyin organizesini yaptığını da merak ediyorum yani yok edelim bizim herhalde düşünmeden yaptığımız tek şey bu yarın allah kerim.mantığı diye düşünüyorum .amacım kimseyi incitmek değil düşündüklerimi yazdım o kadar herkeze selamlar
Hayati bey bu mesajınızı okudum teşekkür ederim yanlız altını çizdiğim bölümü pek anlayamadım da ne anlatmak istediğinizi daha net açıklarmısınız ?
Sanırım siz sakaryada yaşıyorsunuz ve anladığım üzere sürdürülebilir amatör olta balıkçılığını şiddetle savunan birisiniz bu güzel .
Peki İlimizde 4 yıldır onurlu ve gönüllü bir şekilde faaliyet gösteren SAMADER e üyemisiniz ? yada hiç orada bulundunuz mu? yada başka bir amatör balıkçılık derneğine üyemisiniz ? SAMADER in şimdiye kadar ne gibi faaliyetlerde bulunduğunu yada bulunmadığını biliyormusunuz ? Yada siz hiç bu yönde bir faaliyette bulundunuzmu ? ( örneğin bir ağ toplama operasyonuna hiç katıldınızmı )?(Yada 4. sü yapılan bu ulusal org. ların hiç birinde gönüllü olarak görev aldınızmı)?
Yapılmadığını söylediğiniz şeylerin gerçektende yapılmadığına eminmisiniz ? .
Bu konuyu çok fazla uzatma niyetinde değilim sadece merak ettiklerimi öğrenmek isterim yanıtlarsanız sevinirim . Saygılarımla
Yönetici arkadaşların dikkatine:
Amacım kimseyi incitmek değil sadece buradaki diğer değerli üyelerin yanlış bilgilendirilmesini ve bir Sivil Toplum Kuruluşu'nun yanlış lanse edilerek yıpratılmasını önlemektir. Mesajım yönetici arkadaşlar tarafından uygunsuz bulunursa silinmesinde hiçbir sakınca yoktur.
Saygılarımla Çağlayan KART.