Yorumları: 491
Konuları: 36
Erzurum Oltuya 6 ay önce tayinen geldim bu bölgedeki avlakları bilmiyorum sitemizde bu bölgeyi bilen amatör balkıçı arkadaşlardan yardım bekliyorum yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
Saygılarımla
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Cem bey aramıza zaman zaman Doğu'dan üyeler katılıyor ama maalesef pek paylaşımları olmuyor.Çoğunun ''0'' adet mesajı var.Bu yüzden istediğiniz bilginin gelmesi şansa kalmış.Halbuki iki satır av raporu olsa,bölgeden bir iki foto görsek,avlanan balıkların yöresel adlarını;av yöntemlerini öğrensek bilgi dağarcığımız daha da büyüyecek ama yukarıda belirttiğim bölgeden gibi çok nadir katılım oluyor.
Artık sizden bekleyeceğiz..
Yorumları: 491
Konuları: 36
yardımcı olabilecek birileri çıkmaz ise eğer bölge halkından amatör balıkçı arkadaşlar bulup avlanıcam ve inşallah güzel avlarım olur ve sizlerle paylaşırım. Gerçi bir iki kişi ile tanıştım fakat o kişiler nehirde ağ ve serpme balıkçılığı yapıyor buda bana ters geldiği için pek fazla muhattap olmadım.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
sevimli34 yazdı:yardımcı olabilecek birileri çıkmaz ise eğer bölge halkından amatör balıkçı arkadaşlar bulup avlanıcam ve inşallah güzel avlarım olur ve sizlerle paylaşırım. Gerçi bir iki kişi ile tanıştım fakat o kişiler nehirde ağ ve serpme balıkçılığı yapıyor buda bana ters geldiği için pek fazla muhattap olmadım.
Cem o tarz yerlerde genel balık avcılığı yerlileri tarafından ağ ile yapılıyor ama senin gibi memuriyet için gitmiş insanlardan oltacı bi ekip bulma ihtimalin daha yüksek.
Tabi şöylede bir şey yapabilirsin orada hangi tür balıklar var onları öğrenip buraya yazarsan eminimki o türün hangi şekillerde tutulabileceği bilgisini alabilir veya mevcut açılmış konulardan arayarak öğrenebilirsin.
Şimdiden rast gelsin...
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Valla en güzelini ve de doğrusunu Hayrettin abim söylemiş, bir de av bayilerinde öğrene bilirsin.
F.Mehmet koray 1948 Ank.