Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kışlık murat
tedirgin SaZaN yazdı:abi Ankaraya 8-10 kere falan gittim,ancak nedense bi türlü ısınamadım oraya yaw,normalde resmi dairelere bile hazzetmezken resmiyetin başkenti hep sıkıcı geldi,hele o aşşağı ayrancıda berberde yediğim bir kazık varki hala unutamadımSiyirdim
bende mamak'taki berberden yediğim kazığı unutamıyorumSiyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:bende mamak'taki berberden yediğim kazığı unutamıyorumSiyirdim

mamakda ne kazığı yedin birader kesin asker kazığıdır o Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
murki yazdı:Boşuna sıfır altı dememişler, güzel buluşma olmuş. Adaşım tedbirlik gitmiş Başkente.Gulumse

BoboHappy ne demezsin telde daha önce uyardım sıkı giyin diye yoksa nasıl gelirdi bilmem gerçi daha önce bir eylül soğuğu yemiş ama yinede ben uyardım onu Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bende inceden karizma varmış hakketen yaw SiyirdimSiyirdim ben titrerken kamil agaya bi baktım elini kolunu sallaya sallaya geliyor biz ılıman iklim çocuğuyuz bozdu angara bizi Bobo ilkkez başıma gelen bir konuydu , hazine müsteşarlığındaydık git gel git gel manyak olduk, bende yerinde birebir öğrenmiş oldum, ilerde belki lazım olur diye düşünürsem çokta iyi oldu , hemde kamil abimi görmüş oldum Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hayrettin abi işler maalesef çok yoğun ankara seyahati bile tatil gibi geldi bana Gulumse

sağolsun agam iyi baktı bana bende soğuk geçmedi ona doğru Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:hayrettin abi işler maalesef çok yoğun ankara seyahati bile tatil gibi geldi bana Gulumse

sağolsun agam iyi baktı bana bende soğuk geçmedi ona doğru Siyirdim

murat için yapacağım fazla bişi yokdu yanında eskortluk yaptım sadece gönderdiği mesaj hala duruyor cepde dondum abiiiiSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:SiyirdimKamil 1989 ocak ayında Antalya ya gitmiştim,millet paltoyla "uvvvv donduk" diye gezerken ben kısa kollu gömlekle geziyordum.onların en soğuk günü bizim baharın sıcaklığı gibiydi.yazında sıcaktan ben kuş gibi ağzımı açarken onlar rahat rahat dolaşıyorlardı.Hehe

çıtırım onlar nemli sıcağa alışkın bizler hem kuru sıcağa hem kuru soğuğa alışkınız bizi öldüren nem oranı Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi