Yorumları: 1,919
Konuları: 47
ufuktan26 yazdı:Tamam Alpercim anladım.Kullanmadan önce wap ve interneti kapıyoruz.O zaman direkt uydu -gprs bağlantısı oluyor demek. 
Teşekkürler..
abi wirelless hariç tüm internet baglanti noktalarini silmek gerekiyor direk gps den baglaniyor silecegin gprs baglantisi zaten gprs hattindan internet baglantisi demek. gps uydu baglantisi demek. eger yuklersen takildigin yerde beni çaldir ben arar yardimci olurum sana...
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
alperburdur yazdı:selamlar sizinle, bize ilk deffa gittiğimiz yerler için çook yararı dokunan bir yöntemi paylaşacağım. hani daha önce de açtığım bazı konuların içerisinde bazı avlak yerlerini google earth den bulup gidip oralarda avlandığımızı anlatmıştım şimdi telefonuma bir navigasyon programı yükledim ve google earth den bulduğumuz yerlerin alt tarafında yazan koordinatları navigasyona giriyorum ve sonuç metre bile şaşırmadan bizi oraya götürüyor örnek geçen gün gittiğimiz karabayır biz çok yararını gördük mesela geçen sefer gittiğimizde şöförümüz Fatihdi ilk kirazlı tesislerine gitmiştik aşşağıda görünen google earth görüntüsünün altındaki koordinatları girmiştim ve Fatih yolu bilmiyordu navigasyonu açtım ve biz sustuk navigasyon yolu tarif etti 1 metre bile şaşmadan en kısa yoldan tesise vardık
. Ayrıca poilerin içerisine attığım bir dosya sayesinde de kırmızı ışık kameralarına, genel polis çevirmelerinin olduğu yerlere veya hız kameralarına 500 metre yakınlaştığınızda uyarı veriyor.
Bu navigasyonu (eğer telefonunuzda navigasyon özelliği varsa Nokia 5800,e72,x6 vb. telefonlar için geçerlidir) nasıl yükleyeceğinizi anlatacağım(maxicep sitesinin Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles™ adlı konusundan alıntır) gerekli dosyaları da bu konunun bulunduğu şu linkden indirebilirsiniz: http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gp...49961.html / Reis-i Eagle'a Teşekkürler
alper kardeş sen bana bir hoş geldin demedin ama verdiğin bilgi için teşekkürler ben yararlanmasam bile bu bilgiye ulaşanlar çok faydalanırlar çünkü teknolloji bizler içindir ama zararlı olarak kulllanılırsa tek dişi kalmış canavardır teknoloji rasgele diyorum
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Alper Samsung Wave II var bende buna olurmu dersin..(Bada işletim sistemini kullanıyor)
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Uzun_ahmet yazdı:Alper Samsung Wave II var bende buna olurmu dersin..(Bada işletim sistemini kullanıyor)
Bide kışın gece giderken kullanırız çok işe yarıyor.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 10
Konuları: 2