20-09-2010, 19:13
eşref sürek yazdı:Faruk reis bu güzel avlarının devamını dilerim rastgeletesekkurler Esref..
sizlerede bundan guzel avlar dilerim
aygroup yazdı:Sevgili Faruk..bilgiler icin tesekkurler Ahmet abi..
İlginç bir şekilde ve yerleşmiş kanaatin aksine ,bu oynaklar günün her saati olabiliyor..Hatta tüm gün boyunca devam edebiliyor..Sabah ve akşam yapmıyor ama öğle yapabiliyor..Bu rüzgardan önce bütün gün gezdik ama balığı saat 14.00 civarı aldık..Başka bir arkadaş hava kararırken aldı..Yani bu avın saati yok..Ama çok alışık ve uzağı gören göz lazım..
Yeni videoyu gönderemedim..Onda ne kadar uzaktan balığı gördüğümüz vardı..Hala uğraşıyorum..İnşallah yaparsam yayınlayacağım..
Bence çapariyi kendin yap..Satın alma çapari pek verimli olmayabilir...Sizin o tarafı bilmem tabii..
Rastgelsin..
sormamin nedeni bu gun ogleden sonra gidermiyim diye bir an dusundum..
fakat iyiki gitmemissim,cunku poyrazi burada, tahminlerin oncesindan cikardi(gece yarisindan sonra bekleniyordu)..kuvvetli poyrazda sirti yapmak zor olacakti..artik hafta sonu poyraz yattiginda gideriz diye dusunuyorum..
capariye gelince,burada capari ile sirti cekerek palamut hic avlamadik veya avlayani gormedim,eger basarili olursa bir ilk olacak
Can ARSLAN yazdı:harika görüntüler, her zamanki gibi keyifle izliyorum, teşekkürler...tebriklertesekkurler Can..
sizlerede rastgele.
bu arada son zamanlarda zipkin avlarini ozledik...onlar ile eski gunleri hatirliyordum..
raporlarini bekliyoruz..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]