Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Kayıt Tarihi: 01-01-2009
29-08-2010, 14:12
(Son Düzenleme: 29-08-2010, 14:18, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Master yazdı:Albatros verdigin degerli bilgilerden dolayi cok tesekkür ederim eger bu yemleri toplarsam emin ol cok guzel raporlar verecem rastgele
rica ederim Sem...
bol balikli raporlarini bekliyoruz
sizlerede rastgele..
NOT:yemlere yabancilik cekmemen icin,her cevaba birer foto ilave ettim
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Kayıt Tarihi: 25-01-2008
Sargoz ve çipura avlamayı düşünüyorsan baş parmak tırnağının ve çok az daha büyüğü yengeç kullanabilirsin

.Tabi kıskaçlarını koparmayı unutmaman gerekiyor .
Zaten küçük balıkların ( sardalya , hamsi , zargana , istavrit , izmarit vb. ) etleri de her zaman kullanılabilir . Bir de kalamar veya sübye parçaları da dayanıklı yemlerdir .Fikret Abinin dediği gibi tavuk göğsü ile bu yaz Küçükkuyu'da iri mırmır bile aldım

Halbuki bu yemle bizim buralarda genellikle iskorpit alırdım

Her bölgenin balıklarının beslenme alışkanlıklarını mevsimlere göre bilmek aslında işin püf noktası
Rasgele...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Kayıt Tarihi: 30-10-2007
faruk abi gerekli bilgileri vermiş teşekkürler
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Kayıt Tarihi: 13-05-2007
Faruk kaptan , Nedim ve diğer katkıda bulunanlara teşekkürler, güzel bir bilgilendirme olmuş,konuyu ''yemler'' başlığı altına taşıdım..