Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yem
Master yazdı:Albatros verdigin degerli bilgilerden dolayi cok tesekkür ederim eger bu yemleri toplarsam emin ol cok guzel raporlar verecem rastgele
rica ederim Sem...
bol balikli raporlarini bekliyoruz
sizlerede rastgele..

NOT:yemlere yabancilik cekmemen icin,her cevaba birer foto ilave ettim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sargoz ve çipura avlamayı düşünüyorsan baş parmak tırnağının ve çok az daha büyüğü yengeç kullanabilirsin Wink .Tabi kıskaçlarını koparmayı unutmaman gerekiyor .

Zaten küçük balıkların ( sardalya , hamsi , zargana , istavrit , izmarit vb. ) etleri de her zaman kullanılabilir . Bir de kalamar veya sübye parçaları da dayanıklı yemlerdir .Fikret Abinin dediği gibi tavuk göğsü ile bu yaz Küçükkuyu'da iri mırmır bile aldım Hi Halbuki bu yemle bizim buralarda genellikle iskorpit alırdım Siyirdim Her bölgenin balıklarının beslenme alışkanlıklarını mevsimlere göre bilmek aslında işin püf noktası Wink

Rasgele...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
faruk abi gerekli bilgileri vermiş teşekkürler Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Faruk kaptan , Nedim ve diğer katkıda bulunanlara teşekkürler, güzel bir bilgilendirme olmuş,konuyu ''yemler'' başlığı altına taşıdım..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi