Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beklenmeyen tatlı konuk...
orhanekmekci yazdı:İlginç buluşma olmuş Yakup,baykuşumuzda çok şanslıymış,karşısına Çölak ailesi çıkmışAlkisAlkisAlkis

Yine ayrıldın bariyer dibinden be Abi.Alkis76Sefiom
Bul
yycolak yazdı:Keşke daha önce söyleseydin Nedimcim.O'nu biraz daha misafir eder senin İzmire gelmeni beklerdik.İnan samimiyim.Senin için o'na her gün bir fare yakalardım.Gulumse

Abi ben de onu alır buraya getirmeye kalkarım , zira karşımda yüzlerce dönüm tarlalar var ve burası onun için cennet olur Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi ben de onu alır buraya getirmeye kalkarım , zira karşımda yüzlerce dönüm tarlalar var ve burası onun için cennet olur Siyirdim

"Du"... Diyecektin galiba. O şimdi özgür doğanın şevkatli kollarında...
Aynı bülbülle kafes hikayesi gibi.
Ama aklımızda bulunsun.İnşallah bir sonrakine Nedimcim...HappySiyirdim
Bul
Abicim senin misafirlere karşı hoş olan ilgini baykuş bile anlamış, helal olsun diyorum ailece baykuşa ilgi göstermişsiniz..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tatlı misafiriniz Baykuşu, doğaya tekrar bıraktığınız için teşekkürler.
Bul
harikasın yalçın abi ailece harikasınız maşallah Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi