Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hesap:)))
Adamın biri lüks bir lokantanın vitrininde şu ilanı görür."Yemeği siz yiyin, hes...abı torununuz ödesin"Fikir çok cazip gelir ama yinede emin olmaz içeriye bir kez daha sorar.

"Gerçekten yediğim yemeğin parasını torunumdan alacaksınız?" "Evet " der lokanta sahibi.

Bunun üzerine patlayana kadar yiyip, aklına geleni sipariş eder adam. Tam kapıdan çıkacakken garson gelir ve hesabı uzatır. "20 milyon" "Bu da nedemek hani parayı benden almıyordunuz" der."Evet efendim almıyoruz. Bu zaten büyükbabanızın hesabı"
Sazanları özledim...
Bul
HappyHappyHappy
cok guzel Rusan..
aksam-aksam iyi gitti...sagol
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
SiyirdimSiyirdimHehe Bu saatte güzel gitti Ruşan.
EyvallahHappyHappyHehe
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Happylokantacı işi biliyoSiyirdimteşekkürler RuşanAlkis
Bornova - izmir
Bul
Çok güzelmiş Happy Demek köklü bir firmaymış Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
hehee güzel bir fikir bende uygulasammı yaw,
evinizi tadilat yapalım torununuz ödesin Siyirdimsonra dedenin hesabı uzatınca adam düşüp bayılsınSiyirdim
Bul
cok iyide ya .Siyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
OOO iyi fikir lokantacı bulmuş işin yolunu BoboBobo
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
BoboBoboBoboruşan çok güzelAlkisAlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi