Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karareis, ıldır
Herkese merhabalar. Yeni almış olduğum 4,50 fiber teknemi karareis veya ıldırıda bağlayıp bırakabileceğim(tabi motoru söküp götüreceğim)liman veya uygun yerler varmı. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
ertan
1977
izmir
Bul
Ertan yeni tekneni gule-gule kullan...
kazasiz belasiz bol balikli avlarin olsun..
rastgele..
istedigin konuda yardim edemiyorum,gereken yardim gelecektir
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yeni tekne hayırlı olsun,kazasız belasız bol balıklı avların olsun rastgele..
Bul
seabream; Ildırıda teknesi olan bir üyemizdir Ertancım.
Yönetimde tlfnu vardır istersen verirler.Kendisi iyi arkadaşımızdır mutlaka bir yol tavsiye eder.
Bu arada teknen hayırlı olsun kazasız-belasız bol balıklı avlarda kullanman dileğiyle.
Bul
Ertan güle güle kullan keyifli günlerde bereketli avlar. Sitede Ildırı'dan arkadaşlarımız var sanırım onlar daha iyi bilgi aktaracaklardır.Gulumse Seabream Erkan nerelerdesin76
Bul
Tekneniz hayırlı olsun güle güle kullanın. 76
Gerence İltur sitesinde aidat falan ödeyerek sanırım tekne bağlatıyorlar. O taraflara gidince site yönetimi ile görüşürseniz belki bir sonuç çıkabilir. Hem site güvenliği de gayet iyi; motoru da sökmek zorunda kalmayabilirsiniz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
Yeni teknen hayırlı olsun ,güle güle kullan. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
şükür siteye girebildim, şimdi ıldır da köyün içindeki balıkçı barınağında yer yok,bizim tekne bile açıkta bağlı, çayağzı dediğimiz yerde (otelin olduğu koy) tekneler bir çapa veya tonoz atıp bağlayabiliyorlar ama güvenlik olayı yok, bir tek tekneyi karaya çekip bırakılan yer var orasıda pınar işletmesinin köy tarafına bakan yerde, orda pek çok polyester tekne karaya çekilmiş duruyor.

yani anlayacağınız ıldırda emanet edilecek bir yer yok, allaha havale Gulumse bir şekilde bırakabilirsiniz.kendi teknemde aynı şekilde köyün önünde açıkta bağlı duruyor.
Bul
Bende bu işi anlamam arkadaşlar. 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülkede yaşıyoruz, Ama teknemizi bağlayacak yer bulamıyoruz. Barınaklarda birisi teknesini satıyor yeri boşalıyor vatandaş orayı almak istediğinde (İstanbul anadolu yakası) 5000 TL den başlayan hava paraları isteniyor.

Benim bir teknem var ama inanın aldığım günden beri bu barınak işi yüzünden pişman oldum aldığıma. Koyacak yer yok. Marinalar EURO ile iş yapıyor. E malum herkeste bunu ödeyemez. Anlayacağınız bu tekne işi biraz dertli bir iş. Snifsinf

Kıyı balıkçılığı daha dertsizdi buna göre. Al çantanı koy arabaya iki kamış bir sandalye bir masa bütün kıyılar senin. Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi