Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu videoya dikkat .
çok yararlı bir bilgi teşekkürler
Bul
Dün bu konuyla ilgili görüş aktaracak idim ancak vazgeçmiştim. Şimdi tekraren diyorum .... Lütfen bilgilenin. Ne yaparsanız yapın bilgiye başvurun. Dikkat ederseniz başımıza gelen birçok şeyin temelinde bilgisizlik geliyor. Bazen, bazıları kendi bilgisizliklerini örtmek pahasına yanlış yönlendirmelere başvurabiliyor. Yaşamın her deminde olduğu, her bölümünde karşılaştığımız gibi. Bu güzel paylaşımın ders olmasını dilerim. Teşekkürler. Bu konu içimde acıları canlandırdığı için az biraz böyle geldim kusura kalmayın. Ama halen bilgisizliğin getirdiği kayıpları maalesef yaşıyoruz. Okumayı ve eğitimi kendi cahilliğine çok görenlerin olduğu bu ülkede.....!!!!!!!!!!!!!
Bul
sevgili arkadaşlar umarım aklınızın bi kosesinde kalır aslında cok onemlı bır konu ben denizde ne yuzme sampıyonları gordum bogulmus ben asla karadenizde denize girmem ama belki arkadaslarım giriyodur diye bu konuyu akıllarına yazsın diye paylaşim dedim bir insan bir inasndır hepiniz lazımsın bu dunyaya.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:sevgili arkadaşlar umarım aklınızın bi kosesinde kalır aslında cok onemlı bır konu ben denizde ne yuzme sampıyonları gordum bogulmus ben asla karadenizde denize girmem ama belki arkadaslarım giriyodur diye bu konuyu akıllarına yazsın diye paylaşim dedim bir insan bir inasndır hepiniz lazımsın bu dunyaya.
bir kere kapılmıştım o akıntıya ama Allahtan tek başına değildim,evet dediğin gibi yüzmeyi çok iyi bilsen bile bu videodaki bilgilerden yoksunsan fazla şansın yok..panik ve yorgunluk ile çok kişi yitip gitmiştir.tekrardan teşekkürlerAlkis
Bul
hatırlatma iyi olmuş sedat.. ama bana birşey olmaz ben denize girmemSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Çok faydalı konu, elleine sağlık.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Çok faydalı konu, elleine sağlık.

ne demek mehmet abi görevimiz saygılar abicim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
araphüso26 yazdı:hatırlatma iyi olmuş sedat.. ama bana birşey olmaz ben denize girmemSiyirdim
hahahahah abi yine kopardın beni yaSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
realdeath yazdı:bir kere kapılmıştım o akıntıya ama Allahtan tek başına değildim,evet dediğin gibi yüzmeyi çok iyi bilsen bile bu videodaki bilgilerden yoksunsan fazla şansın yok..panik ve yorgunluk ile çok kişi yitip gitmiştir.tekrardan teşekkürlerAlkis
aynen doru diyosun ömer denizi sadece kenarında balık tutarken seviyorum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikkat ! Saati unutmayin ufuktan26 13 2,539 31-10-2011, 10:23
Son Yorum: Uzun_ahmet
  dikkat edelim u_boy 13 2,662 20-07-2009, 13:50
Son Yorum: yalova tatar
  internet banka dolandırıcılığı DİKKAT!oyakbank adını kullanıyorlar ozoca51 15 3,695 18-03-2008, 02:05
Son Yorum: murki
  özel ama sinir bozucu dikkat!!! LeVrEkCi 34 5,319 12-03-2008, 18:38
Son Yorum: ilerya
  Dİkkat yalova tatar 15 2,571 03-01-2008, 00:37
Son Yorum: BalıkcıSerdar
  hafta sonu çok sıcak olacakmış dikkat maceratorr 12 3,004 20-06-2007, 11:58
Son Yorum: ALTAYLI
  ARKADAŞLAR DİKKAT darıcalı 11 2,798 14-06-2007, 21:45
Son Yorum: Xx_By_Goks3L_Xx
  aman kuşlara dikkat! maceratorr 15 3,497 14-02-2007, 10:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü: