Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul-Erdek ulaşım
LeVrEkCi yazdı:taner oradaki pansiyonlar gayet güzel ama tek sorun yer ayarlamak lazım şimdiden,
istersen yücele bi mesaj at irtibatı kur benimde kafama birtek bu takılıyor pansiyon yeterli sayıdamı?
birde artık şu kahveyi içelim yahu..

Merhaba,

Erdekte KAFKAS otel Sahibi Seçkin ARSLAN (0 532 2956962) kendisi süper bir abidir ve balık tutmayı ve balık tutanları çok sever. Balık, tekne, yem, organizasyon ne isterseniz size yardımcı olabilir. Otel de fiyatı uygun ve denize sıfır çok güzel bir yerdir, kendi tekneleri vardır otelin o teknelerlede 3 er 4 er kişi balığa çıkmaya müsaittir. Apart odalardan oluşur. Kendisine Tuzladan Tersaneden Nihat derseniz (Balık Arkadaşın Smile )sizinle hem çok ilgilenecektir. Hem kendi otelinde kalmasanız bile otel ayarlamanızda, yemeniz içmenizde çok yardımı olacaktır. Erdekte sayılan birisidir.

Birde nedir bu erdekteki organizasyon belki bizde geliriz Smile Gerçi benim arabam 2,5 depodan aşağı gitmeyeceği için benimle kimsenin gelmek isteyeceğinide sanmıyorum Big Grin ama biz iki arkadaş gelebiliriz. Konuyu tam çözebilirsek Smile
Bul
nihatkr yazdı:Merhaba,

Erdekte KAFKAS otel Sahibi Seçkin ARSLAN (0 532 2956962) kendisi süper bir abidir ve balık tutmayı ve balık tutanları çok sever. Balık, tekne, yem, organizasyon ne isterseniz size yardımcı olabilir. Otel de fiyatı uygun ve denize sıfır çok güzel bir yerdir, kendi tekneleri vardır otelin o teknelerlede 3 er 4 er kişi balığa çıkmaya müsaittir. Apart odalardan oluşur. Kendisine Tuzladan Tersaneden Nihat derseniz (Balık Arkadaşın Smile )sizinle hem çok ilgilenecektir. Hem kendi otelinde kalmasanız bile otel ayarlamanızda, yemeniz içmenizde çok yardımı olacaktır. Erdekte sayılan birisidir.

Birde nedir bu erdekteki organizasyon belki bizde geliriz Smile Gerçi benim arabam 2,5 depodan aşağı gitmeyeceği için benimle kimsenin gelmek isteyeceğinide sanmıyorum Big Grin ama biz iki arkadaş gelebiliriz. Konuyu tam çözebilirsek Smile
Abi tavsiyeler için çok teşekkürler,,, ama benim aklıma takıldı araba 2,5 depo benzin yer diyorsun,,pardon ama leopar yada abraham tankmı var sende Happy
Bul
realdeath yazdı:Abi tavsiyeler için çok teşekkürler,,, ama benim aklıma takıldı araba 2,5 depo benzin yer diyorsun,,pardon ama leopar yada abraham tankmı var sende Happy

Hehe yok bee CİTROEN VTS var. ama oyle boyle yakmıyor.
Bul
nihatkr yazdı:Hehe yok bee CİTROEN VTS var. ama oyle boyle yakmıyor.

Desene bir depo yeter artarHappy
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
LeVrEkCi yazdı:taner oradaki pansiyonlar gayet güzel ama tek sorun yer ayarlamak lazım şimdiden,
istersen yücele bi mesaj at irtibatı kur benimde kafama birtek bu takılıyor pansiyon yeterli sayıdamı?

abi dur ben yüceli bir ariyim
allahtan bir problem olmazsa niyetim bu şekilde çünki
hatta bana direk ev bile bulabilirse olur.otel de olur.
ben bugün muğlaya gidiyorum peşinden adana ve diyarbakır yapıcam geldiğim gibi senin yanına gelirim artık kahvemizi sahilde içeriz nihatım
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy

Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.

Bul
nihatkr yazdı:Merhaba,

nihat bey mayıs ayında erdekte balık organizasyonumuz var gelebilirseniz bekleriz ayrıntılar linktedir:
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=11219

otel için seçkin bele gerektiğinde iletişime geçeriz ilginize teşekkürler.
Bul
instinct yazdı:abi dur ben yüceli bir ariyim
allahtan bir problem olmazsa niyetim bu şekilde çünki
hatta bana direk ev bile bulabilirse olur.otel de olur.
ben bugün muğlaya gidiyorum peşinden adana ve diyarbakır yapıcam geldiğim gibi senin yanına gelirim artık kahvemizi sahilde içeriz nihatım
tamam taner hayırlı yolculuklar,geldiğinde görüşelim.
Bul

Nihat sezon açık olmadığı için pansiyon yeter fakat bu haziran ve sonraki aylar olsaydı yer bulmak çok zor olurdu.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 290 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  2014 Erdek-Turanköy org. foto ve videoları. Lakerda 201 23,116 07-11-2014, 00:12
Son Yorum: HAŞİM77
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,795 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,694 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  istanbul org. erdekli yücel 24 2,914 23-04-2014, 17:24
Son Yorum: Lakerda
  erdek turan köyü org resimleri 1 erdekli 372 50,061 27-11-2013, 20:23
Son Yorum: HAŞİM77
  Boğaziçi Balıkçıları İstanbul Organizasyonu, LeVrEkCi 197 19,742 22-07-2012, 13:21
Son Yorum: egenindibi
  istanbul tekne organizasyonu LeVrEkCi 65 9,643 26-10-2011, 15:45
  istanbul tekne organizasyonu LeVrEkCi 155 16,766 26-10-2011, 12:10
  istanbul organizasyonu LeVrEkCi 62 6,732 16-09-2011, 12:41
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi