Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Kayıt Tarihi: 06-05-2006
afiyetler olsun.
deepfreze de balık saklamanın ince ayrıntısını Nihat yakalamış,yazıdaki ince ayrıntının özü;
balık ne kadar taze şoklanırsa,o kadar taze olur.(livardan deepfreze)
daha uzun süre için hava aldırmadan şoklanmalı.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Kayıt Tarihi: 01-07-2006
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
Afiyet şeker olsun. Görüntüsü bile of ki of. Boğmasına değme gitsin. Ben de bu gece sardalya'ya süs yapıcam
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Kayıt Tarihi: 05-12-2008
Nihat afiyet olsun, oldukça güzel görünüyorlar
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Kayıt Tarihi: 01-01-2009
Nihat cok guzel gozukuyorlar..
afiyet olsun..
onlara zekat dusmuyor mu?
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret![71 71](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/71.gif)
[/SIZE]
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
Kayıt Tarihi: 28-08-2006
çiğ halide pişmiş halide siper
Yorumları: 289
Konuları: 14
Kayıt Tarihi: 03-06-2010
afiyet olsun abi gercekten güzel gorunuyorlar
pekı nıye balıklar cızık cızık?
Yorumları: 166
Konuları: 2
Kayıt Tarihi: 03-06-2010
Balıkda nefis görünüyor afiyet olsun
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
musty34 yazdı:afiyet olsun abi gercekten güzel gorunuyorlar![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
pekı nıye balıklar cızık cızık?
içleri iyi pişsin diye üstünü çizeriz öyle pişiririz,teşekkürler.