Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir asker daha yolcu ettik
Kardeşime hayırlı teskereler dilerim 76
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ANTALYALI07 yazdı:allah tüm asker kardeşlerimize hayırlı görevler nasip etsin,yalçın abicim.inşallah allahın izniyle hayırlı teskereler dilerim kardeşlerime.

doktor yazdı:Sen daha gurur duyulacak bi baba varmı dır Yalçın abim 2 oğlunda aynı zaman da vatan görevi yapıyor ne büyük gurur ellerinden öperim Yalçın abim oğullarına hayırlı teskereler saygılar.76AlkisAlkis

MaVrUşGiL yazdı:Kardeşime hayırlı teskereler dilerim 76
sağolun arkadaşlar
hepinize iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler
Bul
Yalçın ne kadar onurlansan az gelir. Allah hayırlısı ile tezkerelerini de göstersin.
Bul
Bende cumartesi günü vatani görevimi yapmak üzere birliğime teslim olacağım, vedamı bi avraporuyla yapmak istiyordum ama bu aralar balıkta şansımız olmadı Smile Tüm site sakinlerinden haklarını helal etmesini rica ediyor , tüm asker kardeşlerimede hayırlı teskereler diyorum
Bul
alien13 yazdı:Bende cumartesi günü vatani görevimi yapmak üzere birliğime teslim olacağım, vedamı bi avraporuyla yapmak istiyordum ama bu aralar balıkta şansımız olmadı Smile Tüm site sakinlerinden haklarını helal etmesini rica ediyor , tüm asker kardeşlerimede hayırlı teskereler diyorum
şimdiden hayırlı teskereler diliyorum hakkımız varsa helal olsunAlkisAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Yalçın ne kadar onurlansan az gelir. Allah hayırlısı ile tezkerelerini de göstersin.
amin ercan abicim
teşekkür ederim
Bul
alien13 yazdı:Bende cumartesi günü vatani görevimi yapmak üzere birliğime teslim olacağım, vedamı bi avraporuyla yapmak istiyordum ama bu aralar balıkta şansımız olmadı Smile Tüm site sakinlerinden haklarını helal etmesini rica ediyor , tüm asker kardeşlerimede hayırlı teskereler diyorum
alicim sanada hayırlı tezkereler
allah yardımcın olsun
hakkımız geçtiyse helal olsun
Bul
ne kadar gurulansan azdır. hayırlı teskereler inşallah.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  asker oğlum izine geldi... yycolak 57 6,699 14-07-2011, 19:42
Son Yorum: yycolak
  Hava daha da kötüleşiyor. yycolak 22 3,823 18-06-2009, 16:44
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Yeni bir hafta daha yycolak 15 2,820 17-06-2009, 13:04
Son Yorum: fotokopici
  bir kullanıcı adı degişikligi daha LeVrEkCi 17 3,051 24-12-2007, 20:52