Yorumları: 1,343
Konuları: 94
18-11-2009, 15:08
(Son Düzenleme: 18-11-2009, 15:10, Düzenleyen: ozoca51.)
Master yazdı:Selam arkadaslar levrek icin suni yem tavsiye ediyorum bu yem balik olta malzemeleri satan yerlerde cok kolayca bulunabilir. oncelikle aldiginimiz yemi bir havan icinde un gibi olana kadar eziyoruz daha sonra birtane yumurtanin beyazı ve icine un atiyoruz guzelce yogurduktan sonra hamur haline getiriyoruz. levrek bu yeme bayilir eger denerseniz yuzde yuz faydasini goreceksiniz kiyidan atiyorsaniz oltanizi 0.28 misina oneriyorum 1 kulac suda levregi avlama zevkine ulasacaksniz
dediğiniz yem arsuz,iskenderun tarafında balık çiftliklerinden kaçmış levrekler için veya balık çifliği çevresinde yaşayan balıklar için geçerlidir.çevlik tarafında bu yemle levrek tutmanız imkansıza yakındır.
Yorumları: 840
Konuları: 27
LeVrEkCi yazdı:aslında kalın misina tercih etmemenin en önemli sebebi bence balığı çekerken ki heyecandır,
yani 0.28 le 5 kg luk levrek çekerken insan hop oturup hop kalkıyor kalbi kütür kütür atıyor ama 0.45 ve üstüyle sepet çeker gibi balık çekmenin heyecanı çok daha az olur benim için.
ben hem heyecana devam hem 10 kg üstü balık gelebilirliğine karşı önlem olsun diye 0.35 üstü ile avın daha rahat olabileceğini düşündüm,yinede o büyüklükteki balıkların az oldugunu düşünerek 0.30 a devam ederim heralde yada 0.30 lurokarbon alıp hem ince hem görünmez süper avlar yapılabilinir.
ya bende hop oturup hop kalkmak istiyorum

ama olmuyor sanırım bende misina kalınlığında problem varmış hemen düzelteyim.valla yem önerisi ile başlıyan konudan neler öğrendim hepinize saygılar
Yorumları: 59
Konuları: 5
arkadaşlar konu açılmış bi kişide yazmamış bu yemin ismini
bu yemin ismi kuru ciğer un ve yumurtayla karıştırılıp hamur haline getiriliyor
fakat bu yem sadace besleme yapılan yerlerden kaçan balıklar için doğal ortamda
büyüyen balıklar bu yemi yemiyor
Yorumları: 134
Konuları: 6
deniz aşığı yazdı:fikretin görüşüne katılıyorum 0.28 çok ince değil mi
slm abi ben bunu kullanıyorum levrek için mükemmel çok sağlam herkeze şiddetle tavsiye ederim düğüm atıp deniyebilirsiniz
STROFT-ABR-0-28-MM-MISINA-300-MT
http://www.spotdeniz.com/STROFT-ABR-0-28...-5188.html