Yorumları: 1,270
Konuları: 189
Yorumları: 16
Konuları: 1
Bahadır abi merhaba bot ile yazdıklarını okudun çok yararlı ve çok faydalı bende iki kişikullanıçak 3 veya 3,20 bot buna uygun 5hp parsun motor denizde kullanmak için almak istiyorum piyasada çok markavar kafam karıştı motor ve bot için bütçem 3.000-3,500 arası tavsiye adebilçeğin marka varmı 5hp motor Ayvalık kıyalarında yetermi şubat ayında Botshow fuarı varmış ordan almam avantazlı olurmu
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
yolcu79 yazdı:Bahadır abi merhaba bot ile yazdıklarını okudun çok yararlı ve çok faydalı bende iki kişikullanıçak 3 veya 3,20 bot buna uygun 5hp parsun motor denizde kullanmak için almak istiyorum piyasada çok markavar kafam karıştı motor ve bot için bütçem 3.000-3,500 arası tavsiye adebilçeğin marka varmı 5hp motor Ayvalık kıyalarında yetermi şubat ayında Botshow fuarı varmış ordan almam avantazlı olurmu
Öncelikle hayırlısı olsun sevgili Hasan.
Faydalı olabildiyse ne mutlu. 
Marka konuşmayı pek sevmem açıkçası. Bu sizin bütçenizle ve bakış açınızla doğru orantılıdır. Yani; İzmir'den İstanbul'a mersedesle de gidersiniz, hacımuratla da. İkisiyle keyif alabilirsiniz. Bu size kalmış. Ama paranız vardır, ben daha çok güvenle gitmek istiyorum der mersedes alırsınız. Ya da bu iş benim için özel bir keyif der gene mersedes alırsınız.
Sıralama bana göre botta zodyak, avon, quicksilver, kolibri, Joker(orca/wind), Seamaster, Sea marine, Fiord, Pelican vs vs gider.
Motorda; yamaha, honda, mercury .....tohatsu gibi.
Bol şans, rastgele.
Benim kullandığım ürün; bot-3.60m wind / motor-9.8HP Tohatsu
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 16
Konuları: 1
Bahadır Sarıca yazdı:Öncelikle hayırlısı olsun sevgili Hasan.
Marka konuşmayı pek sevmem açıkçası. Bu sizin bütçenizle ve bakış açınızla doğru orantılıdır. Yani; İzmir'den İstanbul'a mersedesle de gidersiniz, hacımuratla da. İkisiyle keyif alabilirsiniz. Bu size kalmış. Ama paranız vardır, ben daha çok güvenle gitmek istiyorum der mersedes alırsınız. Ya da bu iş benim için özel bir keyif der gene mersedes alırsınız.
Sıralama bana göre botta zodyak, avon, quicksilver, kolibri, Joker(orca/wind), Seamaster, Sea marine, Fiord, Pelican vs vs gider.
Bol şans, rastgele.
ABİ verdiğin bilgiler için teşekkürler kararımı verdim fuara gitmek için biletimi aldım kısmetse ordan alıcam aldıktan sonra senle paylaşırım
yolcu79 yazdı:ABİ verdiğin bilgiler için teşekkürler kararımı verdim fuara gitmek için biletimi aldım kısmetse ordan alıcam aldıktan sonra senle paylaşırım
Şİmdiden hayırlısı olsun sevgili Hasan.
Aldığın malzemeleri fotoğraflayıp bizlerle paylaşmayı unutma 
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Bahadır Sarıca yazdı:Öncelikle hayırlısı olsun sevgili Hasan.
Bol şans, rastgele.
Bahadırcım botta sorun yaşarsan bilgim olsun, bilgin varmı bilmiyorum ama firma benim görev yaptığım Atatürk Organizede üretim yapıyor
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Salih Reis yazdı:Bahadırcım botta sorun yaşarsan bilgim olsun, bilgin varmı bilmiyorum ama firma benim görev yaptığım Atatürk Organizede üretim yapıyor 
Sağolasın sevgili Salih Reis.
Biliyorum Joker Bot İzmir firması. Bir kere bir görüşme için gitmiştim.
İlgn için tekrar teşekkür ederim.
Yorumları: 247
Konuları: 14
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
|