Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tesekkur
Faruk abi, bir laf vardır ''Arife Tarif Gerekmez'' diye, işte biz buyuz gerisi hikaye GulumseAlkisGulumseAlkisSeerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
thunderbolt yazdı:Abi asıl Yunanistan'dan İzmir'e kadar gittiğiniz , dostluk ve iyiniyetinizi gösterdiğiniz için bizler size teşekkür ederiz AlkisAlkisAlkis İyi ki üye olmuşuz foruma , yoksa sanaldan gerçeğe dostluk örneklerine bu şekilde ne şahit olacaktım , ne de yaşayabilecektim . Allah nazarlardan saklasın Affet

Evet abi önemli olan yunanistandan kalkıp bu kadar yolu bizlerle tanışmak için gelmen gerçekten çok büyük bir jestti.Teşekkür ederiz.Seerf
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
Faruk abi ve hakan hocam sizleri yüzyüze tanımasamda burdan tanıyorum ya o bile yetiyor, yunanistandan kalkıp izmire organizasyona gelmeniz bile onur verici sizleri seviyorum..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ıste dostluk ıste arkadaslık varmı bunun otesı bravoooooooAlkisGulumseAlkis
Bul
Sizleri yakından tanıyıp sohbet edebilme olanağını siz gerçekleştirdiniz. Bende arkadaşlarımla aynı duyguları paylaşarak biz teşekkür ederiz diyorum. Umarım tekrar görüşürüz sağlıcakla kalın
Bul
faruk abi,hakan hocam bizleri onurlandırdınız. asıl biz çok teşekkür ederiz sizleri yakından görüp tanımak çok güzeldi.gülen yüzünüz tatlı sohbetiniz bizleri çok mutlu etti iyiki varsınız tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler selamlarAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
faruk abi tek kelimeyle güzel olmuş teşekkürler AlkisSeerf
Bul
değerli dostlar, sizler tüm güzelliklere laiksiniz, gönlünüzden geçenler umarım gerçekleşir. her zaman, içten ve güler yüzlü kalın...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Faruk kardeşim ve Hakan hocam, sizleri yakından tanımaktan çok büyük onur duydum kalbi güzel kendi güzel kardeşlerim her zaman sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. iyiki varsınız.AlkisSeerfAlkis
Alper 26.11.1958
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Teşekkür.. Uzun_ahmet 33 4,381 01-01-2009, 15:48
Son Yorum: orkinos

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi