Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaşıkların ömrünü uzatmak
kaşıklara tırnak parlatıcısı sürerseniz hem paslanmaz,hemde renklerini canlı tutar.ben rapalalarada kullanıyorum.renklerini koruyor.
Bul
abi ben de renk olayı için oje duymuştum piyasada rengarenk var rahatlıkla bulunup kullanılabilir ben denedim çizik kapatmak için işe yaradı
Bul
abi güzel taktik.bi deneyelim..tabiya parlatıcı iyi olur.benim aklıma neden gelmedi benim bu parlatıcı..teşekkürlr abicim..rastgele..76
Bul
vernikte kullanabilirsiniz metal verniği hem sağlamlaştırır hemde paslanmayı önler iyi avlar.
Bul
Parlatıcı en iyisi.Renksiz olduğu için çok yerde kullanılabiliyor.Paylaşım için teşekkürler..Gulumse
Bul
Bu cam rapalalarda kullanılan şeffaf polyester de kullanılabilir.Ama sertleştiriciyi iyi ayarlamak lazım Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
paylaşım için teşekkürler rapala aradım fakat kırmızı gözlü bulamadım bende ojeyle boyadım süper oldu rast gele.Alkis
Bul
Bilgi ve paylaşımlara teşekkürler arkadaşlar.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi