Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
El Yapımı Jig
Size bir tavsiyem daha var. Eger ilgilenirseniz. Bu malzemenin arkasina baglanan plastik jig yemleri var. Resimde gördügün sekilde kullaniliyor. icinde gizlenmis jig kancasiyla beraber baglayip daha iyi sonuclar alabilirsiniz.Daha önce bende kullandim jig avinda.
Bu malzemenin orjinal olani var ve kanitlanmistir. Asagida paylastigim videoda Antalya da sürekli alisveris yaptigim bir abi kuzu avinda bu dedigim sekilde bir jig kullaniyor. Videoda görebilirsiniz. Sizin yaptiginiz jig modeline de böyle eklemeler yaparsaniz daha iyi sonuclar alabilirsiniz diye düsünüyorum. Gulumse

[YOUTUBE]lRyOZFvZSOU[/YOUTUBE]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bigehan süper av olmuş tebrikler kamışta hakkını vermiş.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:bigehan süper av olmuş tebrikler kamışta hakkını vermiş.AlkisAlkis

AlkisHarika av olmuşAlkisSeimiyede sende denemeler yaparsın FikoGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
sagolasiniz abilerim. kuzu baligi avini genelde bu cesit jiglerle yapiyoruz. hareket eden herseye saldirdigi icin ne kadar dikkatini cekecek malzeme kullanirsaniz o kadar iyi oluyor. insallah sizlerede nasip olur. rastgele.
Bul
ümit eline sağlık,görünüş itibari ile çok cezbedici olmuş,sim ve yaldız ilg çekici.yanlız ;
jiglerin üzerinde değişik şekilde yüzmeleri için kanallar vardır,bu kanallar sayesinde oltayı çekip bıraktıkça değişik aksiyonlar elde edilmiş oluyor.sizin yapmış olduğunuz ise,sadece yukarı ve aşağı,bildiğimiz kurşun aksiyonu vereceği için jigging avında kullanılması pek verimli olmaz diye düşünüyorum.ama emeğinize sağlık,önüne yada yanına yüzüşünü değiştirecek küçük kanat yada gaga benzeri bir parça değişik aksiyon vermesini sağlayabilir.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  el yapımı lrf kamışı. poyraz14 11 5,579 27-05-2014, 16:14
Son Yorum: poyraz14
  sazlık kamışından, dikiş makaralı, telli el yapımı kamış olta alperburdur 44 18,249 30-05-2012, 23:13
Son Yorum: AmatörBalıkcı19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi