Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21-09-09 arnavutköy
Bu kıyıdan balık avlama işi mutlaka bir belgeye, İzne bağlanmalıdır. Zira işin tadı iyice kaçmaya başladı. Balık tutacam derken baştan aşağı stres oluyorsunuz.

bayramın 1. günü kulelide olta attım, sabah insanlar yine vardı ama aynı yoğunlukta değildi, ne oltalar karıştı nede birbirine serzenişte bulunanan hatta atışan kavga eden vardı. Balık olmasada teknelerin dalgaları ile hareketlenen denizin güzelliği vardı, gerçi bolca balıkta vardı özellikle zargana,

Bayramın 3. günü aynı noktada aynı saatlerde ise tam anlamıyla bir izdiham ve bir okadarda gerilim vardı. Balık derseniz bol miktarda sardalya, ama olta açmaya bile cesaret edemedim oradaki gerilimi gördükten sonra.
Bul
Niyazi balık olmasada güzel ve temiz bir hava almışsınız, bilinçsiz avlanmanın önüne ne zaman geçeceğiz hep merak etmişimdir..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Niyazi kardeşim senin canın sağolsun anlaşılan sizin oralarda bu dert gittikçe büyüyecek olmazsa ben yine geleyim yine kabahat yine 62tl ne dersin
Bul
nihatkr yazdı:Bu kıyıdan balık avlama işi mutlaka bir belgeye, İzne bağlanmalıdır. Zira işin tadı iyice kaçmaya başladı. Balık tutacam derken baştan aşağı stres oluyorsunuz.

bayramın 1. günü kulelide olta attım, sabah insanlar yine vardı ama aynı yoğunlukta değildi, ne oltalar karıştı nede birbirine serzenişte bulunanan hatta atışan kavga eden vardı. Balık olmasada teknelerin dalgaları ile hareketlenen denizin güzelliği vardı, gerçi bolca balıkta vardı özellikle zargana,

Bayramın 3. günü aynı noktada aynı saatlerde ise tam anlamıyla bir izdiham ve bir okadarda gerilim vardı. Balık derseniz bol miktarda sardalya, ama olta açmaya bile cesaret edemedim oradaki gerilimi gördükten sonra.

Balık benim için bir dinlence, kendi kendimle düşüncelere dalma, günlük iş vs streslerden arınma zamanı.Eğer İstanbul'da balıkavı bu duruma geldiyse vay dostların halineNayirolamaz
Umarım bir şekilde düzelir ama pek umut yok gibi.
Kolaylıklar dilerim....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
niyazi temiz hava bol gıda herşey güzelde birde dedigin gibi bu pis görüntüler olmasa,ne iyi olacak,ne zamana kadar kaldırcak bu yükü ıstanbul.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
.
H.A.R.U.N yazdı:Lüfer göremedik demişin artık öyle ulu orta kovalarda durmuyor lüferler;
denk gelseydik 2 tane gösterirdim

LeVrEkCi yazdı:yeniköyde son gittigimiz yerde lüfer tutuluyor ama her gece olan birşey değil denk gelenler olmuş. rastgele.

Hani derler ya “ bakmak ile görmek arasındaki fark var “

Bakıyorum ama şimdiye kadar nafile, hareket yok,,,

Sezonu açabilmek için ;

Demek ki herkez gibi bende, tam kare görmek,

ustalarla hep beraber olta atmak istiyorum,,

Yok oda olmaz ise Lüleburgaz'a gidip " Kısmet baba "'yı ziyaret edeceğim galiba,,,

Ama yineliyorum, tercihim hep ustalar ile bir arada olmaktan yana,,,

.
Niyazi - 1967 - 0+

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi