Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
LeVrEkCi yazdı:bu konuda tereddütlerim var ya bizler kilolandık yada firma bedenleri biraz ufak yaptı firmaya sordum bana medium olmuyor dedim bizim ölçülerimiz standarttır dediler.ben her markayı medium beden giyerim ve hala daha medium lar bana uyuyor yaptırdıklarımı uymuyor orada bişeyler dönmüş olabilir.
Nihat abi, beden aslında normaldir ama iki çeşit dikim var bir vicuda oturan dar dikim diğeride dökümlü dikim. Dolabımda 3 ayrı firmaya ait m-l-xl olmak üzere 3 farklı firmaya ait bedenler giyiyorum. Son zamanlarda favori olan dar dikim olduğuna göre firmada standartları ona göre belirlemiş olabilir.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
LeVrEkCi yazdı:bu konuda tereddütlerim var ya bizler kilolandık yada firma bedenleri biraz ufak yaptı firmaya sordum bana medium olmuyor dedim bizim ölçülerimiz standarttır dediler.ben her markayı medium beden giyerim ve hala daha medium lar bana uyuyor yaptırdıklarımı uymuyor orada bişeyler dönmüş olabilir.
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, beden aslında normaldir ama iki çeşit dikim var bir vicuda oturan dar dikim diğeride dökümlü dikim. Dolabımda 3 ayrı firmaya ait m-l-xl olmak üzere 3 farklı firmaya ait bedenler giyiyorum. Son zamanlarda favori olan dar dikim olduğuna göre firmada standartları ona göre belirlemiş olabilir.
Serkan'ın dediği gibi dikim farklılıkları olabilir Nihat.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...