Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T-shİrt Ödeme bİlgİlerİ
kasap100 yazdı:Arabım cuk oturdu xxl...Öğlen biraz fazla kaçırsam durum kel.Happy
Sürekli kontrol altında tutuyorum kendimiSiyirdim
Murat'ımınki çok x'liGulumse

bu konuda tereddütlerim var ya bizler kilolandık yada firma bedenleri biraz ufak yaptı firmaya sordum bana medium olmuyor dedim bizim ölçülerimiz standarttır dediler.ben her markayı medium beden giyerim ve hala daha medium lar bana uyuyor yaptırdıklarımı uymuyor orada bişeyler dönmüş olabilir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu konuda tereddütlerim var ya bizler kilolandık yada firma bedenleri biraz ufak yaptı firmaya sordum bana medium olmuyor dedim bizim ölçülerimiz standarttır dediler.ben her markayı medium beden giyerim ve hala daha medium lar bana uyuyor yaptırdıklarımı uymuyor orada bişeyler dönmüş olabilir.

Nihat abi, beden aslında normaldir ama iki çeşit dikim var bir vicuda oturan dar dikim diğeride dökümlü dikim. Dolabımda 3 ayrı firmaya ait m-l-xl olmak üzere 3 farklı firmaya ait bedenler giyiyorum. Son zamanlarda favori olan dar dikim olduğuna göre firmada standartları ona göre belirlemiş olabilir.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu konuda tereddütlerim var ya bizler kilolandık yada firma bedenleri biraz ufak yaptı firmaya sordum bana medium olmuyor dedim bizim ölçülerimiz standarttır dediler.ben her markayı medium beden giyerim ve hala daha medium lar bana uyuyor yaptırdıklarımı uymuyor orada bişeyler dönmüş olabilir.

MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, beden aslında normaldir ama iki çeşit dikim var bir vicuda oturan dar dikim diğeride dökümlü dikim. Dolabımda 3 ayrı firmaya ait m-l-xl olmak üzere 3 farklı firmaya ait bedenler giyiyorum. Son zamanlarda favori olan dar dikim olduğuna göre firmada standartları ona göre belirlemiş olabilir.

Serkan'ın dediği gibi dikim farklılıkları olabilir Nihat.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  t-shirt için LeVrEkCi 204 24,788 08-10-2009, 01:27
Son Yorum: yycolak
  TİŞÖRT VE ŞAPKA KARGO BİLGİLERİ LeVrEkCi 56 9,616 24-11-2007, 18:14
Son Yorum: balıkçızakir
  Kullanıcı Bilgileri (MESLEK) Lapsetur 7 2,554 30-11-2006, 19:12
Son Yorum: RIFAT YAMAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi